Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SFK Dukovany 2001 "B" : FC Svatoslav


Branky


0

Dukovany se konečně dočkaly vytoužených třech bodů, kde po tuhém boji udolaly na domácí půdě hosty ze Svatoslavi. Tímto vítězstvím se pravděpodobně domácí odtpoutají z předposledního místa v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se neslo od úvodní minuty v mírně nervózním duchu, oba dva týmy hrající o záchranu ve III.třídě moc fotbalového neukázali. Do vedení šli hosté po velmi pěkné střele hostujícího Pacala. V závěru poločasu se ve skrumáži prosadil domácí Pelán, takže se do kabin šlo za nerozhodného stavu. Na začátku druhého poločasu se hosté opět ujali vedení brankou mladého útočníka Jury, domácí ovšem nesložili zbraně a bojovným výkonem otočili stav utkání. V 77.minutě vyrovnal Ondřej Horák a vítěznou branku vstřelil v 80.minutě zkušený Procházka a důležité tři body v boji o záchranu zůstaly u jaderné elektrárny



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001 B
Pavel Horák - trenér: Ve velice vyrovnaném utkání domácí v závěrečném tlaku strhli vítězství na svou stranu a mohli jsme se radovat z tolik potřebných bodů.

FK Svatoslav
Radka Vaňková - vedoucí: V prvním poločase jsme měli více ze hry, ale štěstí se nakonec přiklonilo na stranu Dukovan, které v druhém poločase vystřídali 4 hráče a oživili tak hru.



Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
M. Macháček [-] - L. Traxler [-] , M. Fojtášek [-] (62. Z. Tůma [-] ) , T. Křišťál [-] , S. Procházka [-] - J. Jelínek [-] (46. M. Ferus [-] ) , M. Křišťál [-] , L. Pelán [-] (65. J. Dvoran [-] ) , O. Horák [-] - P. Horák [-] , J. Veselý [-] (64. M. Jelínek [-] )


Hráči zápasu: M. Fojtášek - L. Jura ml. , J. Pacal .
Místo: Dukovany. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.