R. Macek 38. (vl.)
L. Koutenský 62.
2:1
(1:0)
59. E. Týfa (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 10:15

25.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letrohrad nestačil na Vykáň


Branky


38. R. Macek (vl.) , 62. L. Koutenský - 59. E. Týfa (p.)
7

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výkony Letohradu jsou jako den a noc. Po minulém výborném výkonu s prvním celkem soutěže s Živanicemi se tentokrát ve Vykání představilo letohradské mužstvo úplně v jiném světle. Na malém hřišti se nedokázali vyrovnat s napadáním, agresivitou a jednoduchou hrou domácí Vykáně. Domácí také předvedli větší nasazení a chuť odpoutat se z posledního místa. Navíc Letohrad v zápase kopal dva pokutové kopy, bohužel ale v utkání si vstřelil také vlastní branku. Utkání nezačalo špatně. V 6.minutě se Štěpán dostal do slibné akce, ale v zakončení selhal, a netrefil ani branku. Ve 24.minutě Čada rychle rozehrál standardní situaci a opět J.Štěpán nepřesně zakončil. Ve 32.minutě Vanišův trestný kop zastavili domácí v pokutovém území rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop. Nařízenou penaltu domácí brankař Sova hostujícímu Jeníčkovi vystihl. Ve 37 minutě přišel trest. Po prudkém přízemním centru si Macek srazil míč do vlastní branky. Domácí tak do šaten odcházeli s jednobrankovým vedením.Ve druhém poločase se opět bojovalo převážně ve středu hřiště. V 57.minutě se Kabourek probíjel do pokutového území domácích. Po nedovoleném zákroku rozhodčí nařídil pro hosty druhý pokutový kop, který Týfa s přehledem proměnil. Ze vstřelené branky se hosté dlouho neradovali. V 62 minutě si Koutecký pohrál s Jeníčkem a pohotovou střelou z dálky překvapil i brankáře Volšíka. Hosté se snažili o vyrovnání, ale v zakončení chybělo více klidu. Hosté tak pokračují v nevýrazných výkonech na hřištích soupeřů.

 

zdroj: http://www.fkletohrad.cz



Sestavy


FK Čechie Vykáň
J. Sova [-] - M. Olmr [-] , L. Moravec [-] , J. Dalekorej [-] (88. M. Dlouhý [-] ) , L. Jarolím [-] , L. Koutenský [-] , P. Beneš [-] , D. Šplíchal [-] , F. Říha [-] , J. Kubek [-] , T. Vobořil [-]

FK Letohrad
O. Volšík [-] - T. Kabourek [-] - D. Preclík [-] (56. T. Jedlička [-] ) , J. Štěpán [-] , P. Štěpán [-] , R. Krystl [-] (46. E. Týfa [-] ) , M. Čada [-] (56. J. Hiller [-] ) , R. Macek [-] , M. Vaniš [-] , O. Kail [-] , P. Jeníček [-] (72. F. Vaníček [-] )

ŽK: 23. J. Sova , 54. T. Vobořil , 58. M. Olmr - 86. M. Vaniš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nedvěd Vít - PLZÁK Daniel, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích