3:2
(1:1)
37. P. Motyčka (vl.)
65. O. Ksandr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

25.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice přetlačily Zbuzany


Branky


2. R. Gorol , 50. P. Zdeňka , 68. M. Ferčák - 37. P. Motyčka (vl.) , 65. O. Ksandr
8

Lídr divizní tabulky skupiny C v sobotu zdolal po boji Zbuzany a drží si vedoucí pozici, byť jen o jediný bod. Druhé Vysoké Mýto zlomilo doma třetí Kolín a šlape živanickému týmu na paty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli raketový vstup do utkání, když z prvního útoku prostřelil hradbu těl Gorol - 1:0. Další slibné střelecké příležitosti ale domácí nevyužili, zejména šance Gorola patřila do kategorie vyložených. Ve 36. minutě se blýskl rychlou akcí zbuzanský Klesa, obránce Motyčka mu míč stačil ukopnout, ale nešťastně ho usměrnil do vlastní branky - 1:1. V závěru první půle fauloval Herzán zbuzanského Kordiaka, dostal žlutou kartu, ale ve zbuzanských řadách propukly nebývalé emoce, neoprávněně vnikli na hrací plochu z lavičky náhradník Hubáček a jeden z funkcionářů.

Přestávka emoce otupila a pět minut po přestávce si na centrovaný míč naskočil Zdeňka a hlavou zajistil domácímu týmu vedení - 2:1. V 64. minutě po centru před živanickou brankou Ksandra skóre srovnal - 2:2. O sedm minut později ale zužitkoval centrovaný míč hlavou Ferčák a Živanice byly znovu ve vedení - 3:2. Navíc obrana hostí zahrála ve velkém čtverci rukou a Gorol z penalty mohl živanický náskok navýšit, jenže přestřelil branku. Divákům zatrnulo v 78. minutě, po akci Ličky míč propadl až na osamoceného exligového Kincla, ale ten z osmi metrů branku přestřelil. V závěru byl vyloučen po druhé žluté zbuzanský Huňáček, domácí taktickým střídáním vedení ubránili.



Více zde: https://sokolzivanice.webnode.cz/news/sokol-si-poradil-s-ambicioznim-souperem-ktery-vsak-jen-tezko-drzel-nervy-na-uzde/



Ohlasy k zápasu



FK Zbuzany 1953
Luboš Urban (trenér): Mistrovské utkání divize řídil podnapilý rozhodčí Lukáš Tryzna a podnapilý byl i delegát Josef Vrzal!!!! Domácí udělali prostě vše pro to, aby nás porazili, tzv. nic nepodcenili! To je skandál!!! Utkal se vedoucí tým se čtvrtým a šlo o hodně. Domácí vsadili na obrovskou bojovnost až zákeřnost za přihlížení všech sudích. Proti nám se pískal jeden faul za druhým, naopak držení Dosoudila při našem rohovém kopu (kdy mu soupeř serval dres) se nepískalo, stejně jako neskutečně hrubý až surový zákrok domácího Herzána na našeho Říhu ve 44. min. byl ohodnocen jen žlutou kartou po poradě s asistentem č. 1 Lukášem Hůlkou. Oba dva pomezní vlastně řídili toto utkání sami, viz žlutá karta Huňáčka v 69. min. udělená na pokyn pomezního Hůlky ze vzdálenosti 40m! Doslova to byla fraška. A jak jsme zjistili, že hlavní rozhodčí je pod vlivem? Hráči ihned po skončení zápasu mi řekli, že z hlavního rozhodčího cítili alkohol během celého zápasu. Zavolal jsem na policii, jestli mohou přijet a dát dýchnout tomuto pánovi. Přijeli po 45 minutách a nadýchal!!!! A pan delegát, který sotva stál na nohou, odmítl dýchnout! Asi věděl proč? Před příjezdem policie dvacet minut mimo kabinu rozhodčích s někým telefonoval. Asi potřeboval poradit. Za zmínku stojí i to, že v prostoru před kabinami rozhodčích stál známý rozhodčí "korupčník" Blaschke, který tam neměl co dělat. Co tam asi dělal?? Slušně řečeno - dovolili si dost!!! Nebylo nám ani umožněno po dechové kontrole od policie podepsat zápis, chtěli ho podepsat ihned po skončení zápasu a to jsme zase mi nechtěli. Naše podezření se potvrdilo a pan delegát, který má mít vše pod kontrolou, byl také opilý, a odmítl dýchat (doufám že odmítnutí potvrzuje požití!!!!). Zbývá ještě 5 zápasů a už to začíná!! Do téhle chvíle na jaře jsme si na nikoho nestěžovali, rozhodčí pískali dobře.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
J. Ptáček [-] - M. Ferčák [-] , P. Motyčka [-] , P. Zdeňka [-] , D. Petrus [-] (90. O. Novotný [-] ) , M. Hundák [-] (87. D. Pánek [-] ) , M. Buriánek [-] , T. Kakrda [-] , R. Gorol [-] (92. F. Pánek [-] ) , O. Herzán [-] , M. Ujec [-] (76. L. Polák [-] )

FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - M. Maleček [-] , R. Dosoudil [-] , O. Ksandr [-] , L. Karda [-] - S. Hřebeček [-] (67. D. Radosta [-] ) , M. Lička [-] , J. Kordiák [-] (46. J. Huňáček [-] ) - M. Klesa [-] , M. Kincl [-] , M. Říha [-] (85. M. Veliký [-] )

ŽK: 44. O. Herzán , 90. D. Pánek - 69. J. Huňáček , 74. M. Klesa , 80. R. Dosoudil , 88. M. Maleček . ČK: 89. J. Huňáček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tryzna Lukáš - HŮLKA Lukáš, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích