Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC Rapotice : 1.SK Rouchovany


Branky


0

Domácí chtěli přetrhnout jarní šňůru bez zisku bodu, měli hodně blízko ke všem 3, ale z nadějně rozjetého zápasu brali domácí jen bod za nerozhodný výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na Rouchovany vlétli s vidinou tříbodového zisku. Poměrně brzy se prosadil Radim Strašák. Rapotice lépe kombinovali, ale ve svých šancích selhávali. Naopak hostům se povedl perfektní brejk, který zakončil Polášek. Domácí zbraně nesložili a opět se ujali vedení po akci Milana Laše. Do poločasu jsme se už branky nedočkali, i když Rapotice měly hodně šancí, ale výtečný Škarabela byl proti. 
Hosté ve druhé půli viditelně přidali a byli nebezpeční. Výsledkem bylo otočení výsledku zásluhou Křístka a druhé branky agilního Poláška. Domácí ale opět reagovali, když se hlavou trefil Klement. Utkání pak již vyložené šance nepřineslo, a tak se týmy rozešly se spravedlivou remízou. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Aleš Kolařík: Domací byli v první půli jasně lepším týmem, bohužel nevyužili gólové šance a nechali hosty zbytečně zápas zremizovat. Druhý poločas ovlivnila střídání na domací straně, jelikož jsme vyklidili střed pole, kde jsme v první půli měli největší převahu, škoda ztráty 2 bodů v domácím prostředí.

1.SK Rouchovany
Jiří Maša: Rouchovany začali zápas pouze v deseti, protože jedno auto mělo technické problémy. A taky to bylo znát, soupeř s velmi kvalitními hráči, kteří stabilně hrávají za A tým nám ukazovali jak se hraje fotbal. První polovinu nás soupeř přehrával a druhou po vystřídání dvou hráčů jsme hráli vyrovnanější partii. Podržel nás gólman Luboš Škarabela a mladý střelec Dominik Polášek potvrdil svoji střeleckou fazonu.



Sestavy


FC Rapotice B
T. Laš [-] - J. Miko [-] , L. Man [-] , J. Tesař [-] , P. Císař [-] - M. Dobeš [-] , M. Jašek [-] , M. Laš [-] (46. T. Pavlíček [-] ) , R. Břuska [-] - R. Strašák [-] , P. Matoušek [-] (65. J. Klement [-] )

1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - R. Kalina [-] , R. Škarabela [-] , R. Havelka [-] , S. David [-] - P. Pachr [-] , D. Kunčík [-] , D. Křístek [-] , J. Maša [-] (73. J. Sláma [-] ) - D. Polášek [-] , J. Slabý [-]

Hráči zápasu: J. Tesař - D. Polášek .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.