3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

24.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kolín skolil Mšeno


Branky


8

Jiskra Mšeno neuspěla na pažitu Kolína, který po nedělním vítězství nad naším týmem 3:0 už sedm zápasů v řadě nebyl poražen. O porážce jabloneckých barev rozhodl samotný úvod, kdy červení dvakrát v rychlém sledu inkasovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra nezachytila samotný začátek zápasu a mohlo jí to hodně mrzet, neboť v rozmezí tří minut hned dvakrát inkasovala. Už ve třetí minutě domácí chytře rozehráli rohový kop podél autové čáry, následoval centr Váchy, po kterém se prosadil hlavou Seifert. V šesté minutě přišel ze stejné strany další podobný centr, proti střele Veselého ještě Masařík stačil zasáhnout, ale na dorážku Mlynka už reagovat nemohl – 0:2. Na druhé straně se jablonečtí dožadovali odpískání penalty, když po rohovém kopu zřejmě zahrál jeden z domácích hráčů v pokutovém území rukou, ale rozhodčí nechal pokračovat ve hře. Kolínští si udržovali dvoubrankový náskok a dobrou příležitost měli Váchou, jehož pokus o lob Masařík včas odhalil. Náš tým se ani za dvoubrankového manka nevzdával a stále se snažil vymyslet kontaktní branku, o dobré pozice se ale sám připravoval častými nepřesnostmi.

Po změně stran měli jablonečtí velkou šanci na snížení nepříznivého skore po trestném kopu Čížka, míč letěl přes zeď do kolínské šibenice, jenže domácí gólman Pellegrini perfektním zákrokem dokázal míč vyrazit! Brzy poté mohl domácí tým zvýšit své vedení, když se dostával před Masaříka v přečíslení, ale jablonecký brankář situaci ustál a míč zachytil. Ke snížení nevedla ani střela Koblížka a Jablonec byl vzápětí potrestán potřetí. V 62. minutě mšenští neuhlídali po rohovém kopu náběh Biška a ten prostřelil zblízka Masaříka na 0:3. Jablonečtí dál zkoušeli štěstí, v dobré pozici mířil těsně vedle kolínské branky Čížek. A protože v podobných místech skončil i přímý kop zahraný Nulíčkem, vyšla Jiskra v Kolíně opět střelecky naprázdno, za to domácí prodloužili svou šňůru neporazitelnosti na sedm zápasů v řadě.



Sestavy


SK Sparta Kolín
A. Pellegrini [-] - T. Mlynka [-] (75. M. Novák [-] ) , M. Vácha [-] , D. Záhora [-] , L. Živný [-] , R. Biško [-] , L. Seifert [-] (86. O. Salva [-] ) , D. Veselý [-] , P. Němeček [-] (74. D. Koděra [-] ) , A. Čapek [-] , D. Nešpor [-]

Jiskra Mšeno
J. Masařík [-] - A. Houser [-] , M. Štemberk [-] (75. D. Pařík [-] ) , V. Helm [-] , D. Nulíček [-] , T. Čížek [-] , K. Krejčík [-] , O. Rozkovec [-] , F. Koblížek [-] , M. Hrnčíř [-] , J. Váňa [-]

ŽK: 40. L. Živný , 55. D. Veselý - 57. F. Koblížek , 72. K. Krejčík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - MUDRA Zdeněk, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích