0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 10:15

23.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O prohře rezervy rozhodla už první minuta


Branky


8

Utkání proti zkušeným Zbuzanům čekalo pardubickou rezervu těžké utkání a nikdo z diváků nečekal, že o jeho osudu rozhodně již první minuta utkání. V dalším průběhu se domácí pokoušeli vývoj zápasu zvrátit, ale brankáře Víška nepřekonali ani jednou a tak náš B-tým vyšel naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ještě se diváci na tribuně ani pořádně neusadili a přišla první změna skóre. Hned v první minutě se po rozehrání, křižném balonu a následném centru po zemi z hranice pokutového kopu, zakončil k levé tyči hostující Josef Hunáček - 0:1.

 

Domácí se pokusili o vyrovnání ve čtvrté minutě. Po rohovém kopu Jirky a kombinaci Látal - Šafařík - Kašiar poslední jmenovaný gólmana Víška zblízka neprostřelil. Jinak se v první půli nic závažného nedělo a herní převaha domácích nevedla k vyrovnání.

 

Do druhé poloviny zápasu domácí nastoupili s jedním střídáním a s úsilím zvrátit poločasový výsledek. Opětovná herní převaha však k vyrovnávacímu gólu nevedla. Za zmínku stály jen dvě možnosti, kdy se v 50. minutě po individuální akci Šafaříka mohla kopat penalta, ale nestalo se tak.

 

Druhá šance se naskytla, když po brejku hostující gólman fauloval Březinu na hranici vápna. S trestným kopem v blízkosti hostující branky si však neporadil Jarosz, který netrefil branku. Hra na jednu branku nepřinesla domácím kýžené vyrovnání. Body si tedy odvážejí hosté.

 

zdroj: http://fkpardubice.cz



Sestavy


FK Pardubice B
J. Letáček [-] - M. Spěvák [-] , D. Šafařík [-] , M. Řehák [-] , K. Vašek [-] , T. Lněnička [-] , F. Jarosz [-] , R. Kašiar [-] , M. Jirka [-] (59. L. Zelenka [-] ) , J. Březina [-] (84. J. Jirásek [-] ) , R. Látal [-] (46. M. Barbarič [-] )

FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - J. Kordiák [-] , O. Ksandr [-] , M. Klesa [-] , S. Hřebeček [-] - J. Huňáček [-] (90. M. Huňáček [-] ) , M. Lička [-] , D. Radosta [-] - M. Kincl [-] , M. Říha [-] , V. Laušman [-] (68. M. Veliký [-] )

ŽK: 18. P. Víšek , 52. V. Laušman , 74. J. Huňáček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Průcha Miroslav - NOVOTNÝ Miroslav, JANSA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů