3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

22.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto přemohlo Krátonohy


Branky


10

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoké Mýto přivítalo v teplém počasí Kratonohy. Ze začátku utkání bylo k vidění plno nepřesností, které oběma týmům bránily dostat se k ohrožení soupeřovy brány. První šanci měli domácí a to až ve 13.minutě po faulu na Filipa Wimmera. K zahrávání přímého kopu se postavil Adam Kopřiva, ale trefil pouze zeď. Obě mužstva se snažili překonávat soupeře dlouhými nákopy a tak pro oko diváka zápas nemusel být tolik záživný. Ve 21.minutě takhle nakopl balón Martin Fišer do prostoru, kam se jako první dostal Filip Wimmer. Podařilo se mu oběhnout hostujícího gólmana, který poté omylem smetl vlastního hráče a na Wimmera tak zívala dálnice až do odkryté branky  - 1:0 pro Mýto. 

Oba týmy po změně stran dávaly důraz hlavně na přesnost a bylo to znát. V 60.minutě si Čada narazil s Jimmym a přihrál samotnému Krejčíkovi, jenž překonal  Vojtu Černíka - 1:1. V 64.minutě mohlo být ještě hůř, to když Krejčík našel před bránou domácích samotného Krajáka, jenže toho skvělým zákrokem vychytal Vojta Černík. Do další šance se dostal Pavel Tomášek  v 72.minutě, jeho střela byla sražena ke Štanglicovi, který na zádní tyči našel Vojtu Kakrdu, ten si zpracoval a s přehledem převrátil výsledek opět na stranu  Mýta - 2:1. Pojistku pro Mýto přinesla až 81.minuta, kdy utekl po pravé straně Pavel Štěpánek a naservíroval míč do vápna pro Adama Kopřivu. Ten si věděl rady a to už v 6. zápase v řadě a zvýšil na konečných - 3:1. SK Vysoké Mýto tak především díky poslední dvacetiminutovce hry zlomilo výsledek zápasu na svoji stranu a ze zápasu bere všechny tři důležité body !! K dalšímu zápasu zajíždíme na půdu lídra divize „C“ a to do Živanic, které už týden vede náš bývalý trenér Roman Oliva.

 

zdroj: http://www.skvm.wbs.cz



Sestavy


SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - J. Dvořák [-] , F. Wimmer [-] (68. T. Rezek [-] ) , P. Štěpánek [-] (87. J. Hájek [-] ) , P. Škeřík [-] (65. V. Kakrda [-] ) , M. Fišer [-] , L. Benda [-] (62. Š. Štanglica [-] ) , P. Tomášek [-] , V. Valášek [-] , A. Kopřiva [-] , L. Trnka [-]

FK Kratonohy
J. Mačí [-] - T. Kabeláč [-] , M. Kouřil [-] - D. Novák [-] , D. Čada [-] , D. Brunclík [-] (79. L. Trnka [-] ) , O. Kraják [-] - - M. Tulach [-] (61. D. Ličman [-] ) , P. Jimmy [-] , K. Krejčík [-] , D. Kuťák [-] (56. P. Čihák [-] )

ŽK: 50. P. Škeřík , 78. V. Valášek - 50. P. Jimmy , 52. D. Čada .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Tesař Tomáš - URBAN Michal, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Vitebský
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou na druhém místě a svou pozici potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích