Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:30

20.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kolín doma nasázel Chrastavě kanára


Branky


11

Po nezdaru v Pardubicích a Kratonohách, kde kolínští nevstřelili ani jednu branku muselo přijít prolomení střelecké impotence. Ve středeční dohrávce s Dvorem Králové to také nebyla obzvlášť nějaká sláva, Kolín zvítězil po nádherné střele Lukáše Živného jen 1:0. Dosud poslední odehrané utkání Kolín ovládl bezkonkurenčně – v Borkách hostil chrastavský Spartak a domácí nasázeli svému soupeři hned šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu utkání to ale nevypadalo na jednoznačný triumf domácích borců. Už ve 4. minutě se dostali do tutové příležitosti hosté – první střelu vyrazil z brankové čáry brankář Pellegrini, dorážku z kopačky Štajnera do téměř odkryté branky musel na poslední chvíli zlikvidovat Šourek. První kolínská branka padla ve 29. minutě, kdy si Dominik Veselý zpracoval balon na úrovni velkého vápna a následně ho nártem vyslal k zadní tyči – 1:0. Netrvalo dlouho a kolínští odskočili na rozdíl dvou branek – Nešpor vyslal míč po standardce do vápna, šťastným odrazem ho tam našel Libor Křelina a zvýšil na 2:0. Ve 41. minutě nastala pro Chrastavu další nepříjemná situace, když uviděl druhou žlutou a následně tedy červenou kartu Lukáš Suk. Poločasové skóre na 3:0 stanovil svou druhou brankou Libor Křelina, který se ve 44. minutě řítil zcela sám na brankáře Zoula.

 

Další branka do sítě Chrastavy přišla v 74. minutě – Vácha po zemi poslal míč před branku a za záda Martina Zoula ho dostal střídající Lukáš Šindelář. Kolínští stále neměli dost a chuť po vstřelení dalších branek byla očividná. V 78. minutě nastala téměř totožná situace, jen z druhé strany – Nešpor dostal balon do vápna, tam ho sebral dorostenec Matěj Novák a posláním ho do prázdné branky zvýšil na 5:0. Kolínskou kanonádu zakončil razantní střelou v 88. minutě Martin Puk – 6:0.

 

zdroj: http://www.fk-kolin.cz



Sestavy


SK Sparta Kolín
A. Pellegrini [-] - A. Čapek [-] , M. Vácha [-] (74. D. Záhora [-] ) , L. Živný [-] (74. M. Puk [-] ) , D. Nešpor [-] , L. Křelina [-] (61. M. Novák [-] ) , R. Biško [-] , L. Seifert [-] , D. Veselý [-] (70. L. Šindelář [-] ) , P. Němeček [-] (70. T. Mlynka [-] ) , P. Šourek [-]

TJ Spartak Chrastava
M. Zoul [-] - L. Suk [-] , J. Štajner [-] , M. Čuřík [-] , L. Uzel [-] , F. Henzl [-] , M. Řezka [-] (78. J. Novák [-] ) , M. Rozmajzl [-] , J. Beneš [-] (46. T. Radzinevičius [-] ) , M. Kopecký [-] , L. Melichar [-] (20. L. Čurgali [-] )

ŽK: 43. D. Veselý - 22. L. Suk , 88. F. Henzl . ČK: 41. L. Suk .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Fojtík Martin - JANSA Adam, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích