J. Suk 45.
1:2p.
(1:0)
68. J. Frohna (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor v Českém Brodě prodloužil úžasnou sérii, o osudu utkání rozhodovaly pokutové kopy


Branky


45. J. Suk - 68. J. Frohna (p.)
8

Meteor Praha má zásluhou fantastického jara jistotu záchrany a účasti v nadcházejícím ročníku Divize B 2018/2019. Fotbalisté pražského celku dokázali ve 28. kole vybojovat dva body na hřišti Českého Brodu a zaznamenali již desáté vítězství v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Českém Brodě to hodně dlouho vypadalo, že v prvním poločase žádný gól nepadne, jenže těsně před přestávkou dokázali domácí udeřit. Meteor Praha inkasoval nepříjemný gól do šatny, když se jen pár sekund před přestávkou prosadil Suk a poslal svůj tým do vedení.

 

Český Brod chtěl proti Meteoru prodloužil sérii pěti domácích vítězství v řadě a po prvním poločase vedl 1:0, domácí ale nakonec slibně rozehraný zápas prohráli. Dvaadvacet minut před koncem vyrovnal z penalty Frohna, který poslal utkání do penaltového rozstřelu, v němž byli následně úspěšní hráči z Prahy. Český Brod navzdory porážce získal alespoň bod, soupeř ovšem po výhře 2:1 na penalty o jeden více.



Sestavy


SK Český Brod
M. Drápela [-] - T. Hrdlička [-] , J. Carda [-] , A. Moravec [-] (75. T. Slicho [-] ) , V. Marek [-] - J. Skořepa [-] , T. Michálek [-] , J. Suk [-] , J. Makovský [-] (70. M. Gajdasz [-] ) , D. Fikejz [-] - P. Jindřich [-]

FK Meteor Praha VIII B
R. Hlaváč [-] - K. Holeček [-] (80. M. Trojanec [-] ) , P. Zolotuchin [-] (46. V. Junek [-] ) , V. Schulz [-] , P. Jankú [-] , D. Dvořák [-] (35. Š. Janíček [-] ) , C. Ezeala [-] , J. Frohna [-] , D. Hanek [-] , A. Hrdina [-] , J. Frantl [-]

ŽK: 40. A. Moravec , 65. V. Marek , 87. J. Skořepa - 19. J. Frohna , 52. Š. Janíček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Tesař Tomáš - HRKAL Václav, HOCEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích