1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 10:15

27.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran vybojoval tři body v Chomutově, výtečný výkon podal v dresu hostů Hradecký


Branky


8

Fotbalisté Tatranu Rakovník zavítali v rámci 27. kola Divize B do Chomutova a na serveru Čech se dařilo především jednomu muži. Hradecký vstřelil dva góly, přičemž na druhý už domácí fotbalisté neměli čas zareagovat a těsně prohráli doma 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní poločas sice nabídl několik šancí na obou stranách, žádná však neměla potřebné parametry na to, aby skončila v síti, a tak oba týmy vstupovaly do druhého poločasu za bezbrankového skóre. Brankáři Zaťko a Kut byli zatím bezchybní.

 

Průběh utkání napovídal, že by ho mohl zlomit první gól a tým, který ho vstřelí, se přiblíží výrazně vítězství. A krátce po přestávce to přišlo. Hostující Hradecký rozvlnil síť za domácím brankářem Zaťkem a Rakovník vedl necelých pět minut po přestávce 1:0.

 

Chomutov se před domácím publikem nechtěl nechat zahanbit a hru se pokusil výrazně rozhýbat, což se mu podařilo a třináct minut před koncem vyrovnal Svoboda. Chomutovští už pomýšleli minimálně na bod, jenže v poslední minutě rozhodl svým druhým gólem Hradecký.



Sestavy


FC Chomutov
R. Zaťko [-] - D. Zahradník [-] , T. Kunart [-] , J. Hyneš [-] , M. Boček [-] , V. Kubík [-] , M. Chaloupka [-] , P. Proll [-] , L. Svoboda [-] , P. Gedeon [-] , D. Rohla [-]

TJ Tatran Rakovník
P. Kut [-] - J. Bredler [-] , J. Hynek [-] , V. Hradecký [-] , A. Vrána [-] , K. Omovie [-] , A. Ibraimi [-] , P. Kučera [-] (86. K. Kokarau [-] ) , D. Novák [-] (65. D. Dolák [-] ) , M. Verner [-] , P. Vecka [-] (58. D. Gögh [-] )

ŽK: 64. V. Kubík , 78. M. Chaloupka , 88. M. Boček - 64. V. Hradecký , 88. J. Hynek .
Hráči zápasu: V. Hradecký .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: DUDA Miroslav - LANGMAJER Lukáš, PLZÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích