J. Penc 52.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 10:15

27.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý Motorlet Praha nezastavila ani Ostrá, domácí valí a opět prodloužili vítěznou sérii


Branky


52. J. Penc
8

Motorlet Praha vyhrál o víkendu na domácím hřišti proti Ostré a zaznamenal již deváté vítězství v řadě, přičemž během posledních tří zápasů udržel čisté konto a na čele tabulky Divize B se dotáhl na druhou Hostouň. Oba týmy mají 56 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Myslím, že už jsem to zmiňoval v některé z předchozích reportáží, ale musím to opět zmínit. Fotbalisté pražského celku sice nejsou týmem, který by svým soupeřem naděloval nějaké velké brankové příděly, mohou se ovšem spolehnout na pevnou obranu, která potřetí udržela čisté konto.

 

Úvodních pětačtyřicet minut žádnou branku nepřineslo, krátce po přestávce se ovšem prosadil v domácím dresu Penc, který potvrdil svou skvělou formu a vystřelil Motorletu deváté vítězství v řadě, přičemž posledních sedm pražský tým zaznamenal během normální hrací doby.



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - O. Měska [-] (80. P. Tylšar [-] ) , D. Scharf [-] , J. Jonáš [-] (55. N. Salašovič [-] ) , O. Janda [-] (65. M. Gábor [-] ) , M. Filip [-] , J. Rajnoch [-] , J. Pyšek [-] (85. J. Sodoma [-] ) , M. Podzemský [-] (88. Š. Maruš [-] ) , J. Penc [-] , L. Kučera [-]

Sportovní sdružení Ostrá
M. Štěpánek [-] - J. Řezníček [-] , D. Poběrežský [-] , M. Bureš [-] - M. Novotný [-] , D. Hudec [-] , T. Moudrý [-] (78. R. Matysík [-] ) , J. Petlička [-] , P. Vobořil [-] , K. Mareš [-] (70. T. Vild [-] ) - R. Herzán [-]

ŽK: 23. O. Měska , 87. J. Penc , 90. Š. Maruš , 90. J. Sodoma - 4. T. Moudrý , 88. M. Štěpánek . ČK: 45. D. Poběrežský .
Hráči zápasu: T. Foferka , J. Penc .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Baum Tomáš - ŠIMEČEK Libor, GUNITŠ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích