Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jejich sen se stal skutečností! Fotbalisté Velvar vyhráli Divize B a slaví postup do ČFL


Branky


8

Zatímco v divizní skupině A dominovali hráči Karlových Varů, skupinu B ovládli fotbalisté Velvar, kteří si o víkendu zajistili s předstihem titul a zároveň i postup do České fotbalové ligy, který zpečetili domácí výhrou 3:1 nad Českým Brodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velvary vstupovaly do utkání s vědomím, že si mohou zajistit postup do České fotbalové ligy, a úvod zápasu byl hodně dramatický. Již v sedmé minutě byla proti domácímu týmu nařízena penalta, kterou proměnil Hrdlička, jenže hned po výkopu bleskově vyrovnal Pavlíček.

 

Rychlé vyrovnání dostalo Velvary na koně a po necelé půlhodině hry se jim podařilo utkání otočit, když se prosadil domácí kapitán Obrtlík. Další branku už první poločas nepřinesl a Velvary vedly po poločase 2:1.

 

Český Brod se nachází v tabulce Divize B také hodně vysoko a dalo se čekat, že domácí fotbalisty čeká náročné utkání. Hosté sice po přestávce otevřeli hru a snažili se vyrovnat, jenže kýžený gól naopak padl na opačné straně, na které vítězství a postup do ČFL zpečetil svým druhým gólem v utkání Pavlíček, který je podle nás zaslouženě Hráčem zápasu.



Sestavy


Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - M. Obrtlík [-] , M. Chrobák [-] (87. M. Mucha [-] ) - T. Tenkl [-] (83. L. Stýblo [-] ) - M. Müller [-] (78. T. Nosek [-] ) - A. Holub [-] , J. Kalaš [-] , V. Pavlíček [-] , P. Šalda [-] , L. Budějský [-] (85. J. Křtěn [-] ) , J. Ludvík [-]

SK Český Brod
T. Vymazal [-] - J. Carda [-] , V. Marek [-] , T. Hrdlička [-] - J. Suk [-] , T. Slicho [-] , M. Gajdasz [-] (77. J. Hanzl [-] ) , T. Michálek [-] , D. Fikejz [-] , J. Skořepa [-] (64. A. Moravec [-] ) - P. Jindřich [-]

ŽK: 83. P. Jindřich .
Hráči zápasu: M. Obrtlík , V. Pavlíček .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - EIBL Lukáš, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích