0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 10:15

26.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Motorlet nadále válí, v Rakovníku prodloužil úžasnou vítěznou sérii a je čtvrtý


Branky


8

Motorlet Praha nejtěsnějším rozdílem zvítězil v sobotu na hřišti Rakovníku, odkud si odvezl cenné tři body po těsném vítězství 1:0, a v tabulce Divize už je čtvrtý. Navíc má stejně bodů jako druhá Hostouň a třetí Český Brod. Všechny celky mají 53 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Motorlet Praha naposledy prohrál 30. března, když v pražském derby podlehl Meteoru na jeho vlastním hřišti 2:0. Od té doby ovšem fotbalisté Motorletu letí jako vítr a sbírají body jako na běžícím páse, když vyhráli osm zápasů v řadě.

 

Úvodních pětačtyřicet minut žádný gól nenabídlo, a tak se oba týmy vracely po přestávce na hřiště za bezbrankového stavu, který krátce na to protrhl hostující Rajnoch. Vzhledem k tomu, že kromě Rajnocha už se nikdo netrefil, Motorlet vyhrál těsně 1:0.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
P. Kut [-] - D. Novák [-] (72. D. Gögh [-] ) , J. Hynek [-] , A. Vrána [-] , P. Vecka [-] , K. Omovie [-] , M. Verner [-] , D. Dolák [-] , L. Černý [-] (69. A. Ibraimi [-] ) , J. Bredler [-] , V. Hradecký [-] (85. K. Kokarau [-] )

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - M. Podzemský [-] , L. Kučera [-] , J. Karbulka [-] , D. Scharf [-] (92. J. Sodoma [-] ) , M. Gábor [-] (71. P. Tylšar [-] ) , O. Janda [-] (74. O. Měska [-] ) , M. Filip [-] , J. Rajnoch [-] , J. Pyšek [-] (84. Š. Maruš [-] ) , J. Penc [-]

ŽK: 20. O. Janda , 38. J. Pyšek , 69. D. Scharf , 90. O. Měska .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - ŠEDIVKA Ondřej, DRÁBEK Drahoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích