2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

24.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po téměř nekonečných penaltách Úvaly udolaly Chomutov


Branky


7

Fotbalisté Úval svedli ve 24. kole Fortuna Divize B obrovskou bitvu s Chomutovem, ovšem ani ne tak během devadesáti minut, jako v následném penaltovém rozstřelu, který byl po remíze 1:1 pořádně dlouhý. Úspěšnější byly Úvaly a vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvaly doma naposledy porazily Baník Souš a na poslední vítězství před svými fanoušky chtěly samozřejmě navázat. Domácí fotbalisté ovšem do utkání nevstoupili příliš dobře, když po dvaceti minutách inkasovali z kopačky Hyneše a do kabin odcházeli s jednobrankovým mankem.

 

Chomutov před zápasem proti Úvalům vyhrál pouze jedno z posledních šesti utkání, když během minulého víkendu ukončil proti Neratovicím sérii pěti porážek v řadě. Jenže na vítězství se hostům navázat nepodařilo, jelikož 18 minut před koncem vyrovnal skóre Vrabec a poslal utkání do penalt.

 

Nejdramatičtější částí utkání byly samotné penalty, které byly perfektní tečkou za zápasem, když v nich fotbalisté Úval zvítězili 14:13. Marně si snažím vybavit nějaký zápas, ve kterém by penalty trvaly delší dobu, než tomu bylo během tohoto víkendu v Úvalech, které vyhrály 2:1.



Sestavy


SK Úvaly
M. Došek [-] - L. Pour [-] (59. . Shinjikashvili [-] ) , L. Vít [-] (46. M. Dudla [-] ) , O. Vrabec [-] , J. Pěnkava [-] , R. Skuhravý [-] (64. Z. Jemelík [-] ) , J. Andrle [-] (84. V. Zvěřina [-] ) , J. Jurek [-] , P. Štěpánek [-] , J. Sůra [-] , L. Pechač [-]

FC Chomutov
R. Zaťko [-] - D. Rohla [-] , T. Kunart [-] , J. Hyneš [-] , M. Boček [-] , V. Kubík [-] , P. Proll [-] , P. Gedeon [-] , L. Svoboda [-] , J. Čížkovský [-] , D. Hána [-]

ŽK: 45. O. Vrabec - 52. J. Čížkovský , 74. P. Proll , 77. P. Gedeon , 80. R. Zaťko .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Novotný Miroslav - VYCHODIL Tomáš, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích