M. Ladra 22.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

24.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet dobyl hřiště Arsenalu, Česká Lípa doplatila na zbytečné chyby


Branky


7

V sobotním podvečeru chtěl českolipský Arsenal uspět proti pražskému týmu FK Motorlet, ale opět utkání prohrál po vlastních chybách. Domácí se ještě pokusili o comeback, nakonec ale těsně prohráli 2:1 a hosté odjeli domů s 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Českolipský tým si opět neuhlídal začátek utkání, když již ve čtvrté minutě českolipská obrana nedokázala dostat míč do bezpečí, čehož využil pražský hráč Scharf k prostřelení českolipského gólmana Volka a hosté vedli od čtvrté minuty 0:1. Česká Lípa se snažila o vyrovnání, ale její akce končily převážně před šestnáctkou. Chyběla finální přihrávka nebo střela.

 

A tak po další chybě, kdy Valta neuhlídal Scharfa, fotbalisté pražského celku vyrazili do brejku a po následné přihrávce před branku na zcela volného Gábora, který poslal balón mezi tři tyče, navýšili své vedení. O čtyři minuty později přišla šance pro Českou Lípu snížit, když Lacek prošel z vlastní poloviny hřiště až před branku hostí a snížil na 1:2.

 

V úvodu druhé půle se do šance dostal Hodač, když hlavou lehce tečoval centr Frömmela, jenže mířil těsně vedle Foferkovy branky. Pak přišla šance hostí, při které se blýskl svým zákrokem domácí gólman Volek, když vyrazil tvrdou střelu Karbulky. V dalším průběhu byl po dvou žlutých kartách vyloučen Zemánek.

 

Česká Lípa měla též ještě jednu šanci. Tři minuty před koncem utkání Podroužek prošel do vápna a pak poslal přízemní střelu k zadní tyči, kde se objevil Kaňkovský, jenže ve skluzu na míč nedosáhl. Závěr si již hosté pohlídali a připsali si tři body.

 

fkceskalipa.cz



Ohlasy k zápasu



FK Motorlet Praha
Martin Poustka (trenér): „ Jsem rád za tři body, nebylo to jednoduché. Zápas ovlivnila spousta sporných situací, které byly posuzovány na moje gusto jednostranně. Jsem rád, že vezeme domů tři body.“



Sestavy


Arsenal Česká Lípa
L. Volek [-] - P. Hauer [-] (73. J. Šimon [-] ) , L. Valta [-] , L. Mígl [-] (56. J. Zemánek [-] ) , P. Malý [-] - A. Lacek [-] (77. K. Kaňkovský [-] ) , M. Ladra [-] , J. Frömmel [-] , O. Vacek [-] - T. Vodrážka [-] (64. M. Podroužek [-] ) - Š. Hodač [-] (59. J. Chadraba [-] )

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - D. Scharf [-] (74. O. Měska [-] ) , M. Gábor [-] (89. S. Zdichynec [-] ) , P. Tylšar [-] (65. T. Lukič [-] ) , J. Rajnoch [-] , J. Pyšek [-] , M. Podzemský [-] (90. P. Nerad [-] ) , J. Penc [-] , L. Kučera [-] , J. Karbulka [-] - M. Filip [-]

ŽK: 62. J. Frömmel , 76. J. Zemánek , 90. L. Valta - 81. T. Lukič , 82. J. Pyšek , 90. J. Rajnoch . ČK: 82. J. Zemánek .
Hráči zápasu: L. Volek - D. Scharf .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Fišer Pavel - HŮLKA Lukáš, MARTÍNEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích