Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 10:15

24.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň v bohatém derby na góly porazila Kladno a prodloužila svou vítěznou sérii


Branky


7

Hostouň se vydala v sobotu do Kladna, kde v tamním derby zvítězila 4:2 a zaznamenala čtvrté vítězství v řadě, zatímco kladenští fotbalisté po třech výhrách v řadě zaznamenali druhou porážku za sebou. Skvělý výkon podal Hájek, který byl klíčovým mužem zápasu a jeho druhý gól byl nakonec vítězný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostouň měla skvělý vstup do utkání, když se již po necelých deseti minutách prosadil nádhernou střelou do horního rohu brány Charvát. Hodně vidět byli v dalším průběhu utkání skvěle hrající Patarocha a Hájek, pro kterého nejprve připravil slibnou šanci a poté sám pálil mimo, a tak obě zakončení druhým gólem v síti Kladna neskončily.

 

Zatímco úvodní poločas přinesl pouze jeden gól, po přestávce jich padlo hned pět a fanoušci fotbalu si tak přišli dokonale na své. Fotbalisté Hostouně dominovali a rychle si vypracovali náskok tří branek, když se po hodině hry v rozmezí devíti minut dvakrát prosadil Štěpán Hájek.

 

S domácími to vypadalo hodně špatně, a když už dvanáct minut před koncem dokázal snížit Šíma, krátce na to se prosadil Kabele a Sokol znovu vedl o tři góly, tentokrát 4:1. Obě obrany pořádaly v závěru den otevřených dveří, kterých v závěru využil Kroutil a upravil skóre na 2:4.



Sestavy


SK Kladno, a.s.
J. Tesař [-] - V. Kalina [-] , T. Procházka [-] , F. Suchý [-] (64. J. Růžička [-] ) - P. Bartoš [-] , D. Čížek [-] (72. J. Štoncner [-] ) , Š. Hanzlík [-] , T. Borák [-] , D. Šíma [-] - J. Kafka [-] (85. J. Pechr [-] ) , M. Tóth [-] (55. R. Kroutil [-] )

Sokol Hostouň
V. Kudrna [-] - P. Trapp [-] , R. Dunderović [-] (45. J. Hanuščík [-] ) , K. Charvát [-] , M. Vašák [-] - J. Kabele [-] , K. Kulhavý [-] (89. R. Linc [-] ) , T. Marek [-] , V. Patarocha [-] (84. V. Kolmistr [-] ) - Š. Hájek [-] (86. D. Věchtík [-] ) , V. Gajecký [-] (81. F. Motlík [-] )

Hráči zápasu: V. Patarocha , Š. Hájek .
Počet diváků: 625. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - HANOUSEK Karel, ŘEHÁČEK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře