Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

22.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník podruhé v řadě venku prohrál a Úvaly ukončily špatnou sérii


Branky


10

Fotbalisté Baníku Souš povzbuzeni domácím vítězstvím 4:2 nad Chomutovem vycestovali do Úval, kde stejným výsledkem po velice špatném prvním poločase prohráli. Úvaly předváděly pěkný fotbal a zaslouženě získaly tři body, čímž ukončily sérii čtyř porážek v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník vstoupil do zápasu hodně vlažně a po chybě na pravé straně se domácí ujali brzkého vedení, když již v osmé minutě skóroval Lukáš Vít. Nechybělo to dlouho a Úvaly vedly o dvě branky. Hosté opět chybovali a tři minuty po gólu Lukáše Víta zvýšil na 2:0 Radek Klouček.

 

Hosté se marně snažili zvednout a po necelé půlhodině hry inkasovali potřetí, když se podruhé v zápase prosadil Lukáš Vít a Baník Souš prohrával v Úvalech rozdílem třídy. Domácí byli herně výrazně lepší a zcela zaslouženě vyhrávali o přestávce vysoko 3:0.

 

Ani po přestávce se Baník příliš nezvedl a inkasoval počtvrté, když po hodině hry dovršil hattrick domácí Lukáš Vít a bylo to už 4:0. Souš poté přišla o stopera Horáka, který musel střídat kvůli zranění. Paradoxně od té doby ale začali hosté předvádět lepší fotbal.

 

Baník Souš začal lépe kombinovat a dostávat se do šancí, za což byl odměněn dvěma góly a alespoň snížením hrozivého skóre. Čtvrthodiny před koncem se prosadil nejprve v hostujícím dresu Jiří Ducháček a v poslední minutě utkání upravil skóre na konečných 4:2 Jiří Zápotocký.



Ohlasy k zápasu



FK Baník Most - Souš
Petr Černý (sportovní manažer): „Úvaly v prvním poločase dominovaly, zatímco my jsme hráli čočku. Rychle jsme inkasovali dvě branky, poté ještě jeden a bylo po nás. Ve druhém poločase trenéři vinou zranění Horáka prostřídali hráče a začali jsme lépe kombinovat, díky čemuž se nám nakonec podařilo alespoň snížit.“



Sestavy


SK Úvaly
F. Michalek [-] - J. Jurek [-] , L. Vít [-] (81. V. Zvěřina [-] ) , O. Vrabec [-] , R. Klouček [-] (73. L. Pour [-] ) , J. Pěnkava [-] , R. Skuhravý [-] (87. M. Dudla [-] ) , J. Andrle [-] , J. Sůra [-] , P. Štěpánek [-] , L. Pechač [-]

FK Baník Most - Souš
T. Bohata [-] - T. Karlovec [-] , D. Nobst [-] , D. Dolejší [-] (64. J. Ducháček [-] ) , J. Zápotocký [-] , K. Christof [-] , D. Matyáš [-] (46. P. Vávra [-] ) , J. Chábera [-] , V. Popelka [-] , . Štefko, [-] (78. M. Hlaváček [-] ) , K. Horák [-] (50. P. Hlaváček [-] )

Hráči zápasu: L. Vít - P. Vávra , J. Ducháček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tryzna Lukáš - ERLEBACH Jiří, HŮLKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích