Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 10:15

21.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborný výkon a pět gólů v síti Neratovic, Motorlet prodloužil vítěznou sérii


Branky


14

Zřejmě nekvalitnější zápas se odehrál v Divize B o víkendu v Praze, kde domácí Motorlet přivítal Neratovice-Byškovice. Domácí fotbalisté měli svému soupeři co oplácet, když mu na podzim podlehli jednoznačně 4:0. Nechybělo mnoho a výsledek se opakoval ovšem z vítězem na opačné straně. Motorlet Praha předvedl jeden z nejlepších výkonů v letošní sezóně a vyhrál v zápase s hodně vysokou úrovní 5:2. Šlo o třetí výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokud některý z fanoušků přišel v Praze na fotbal pozdě, přišel o brzký gól Motorletu, který již po necelých čtyřech minutách vstřelil gól z volného přímého kopu Podzemský, když přízemní střelou z úhlu zaskočil hostujícího brankáře Švejdu. Domácím ovšem nevydržela radost z vedoucí branky příliš dlouho. Po necelých deseti minutách utkání Neratovice-Byškovice rozjeli nádhernou kombinační akci, na jejímž konci stál osamocený Hrdý a pohotově vyrovnal na 1:1.

 

Aby toho nebylo málo, hosté udeřili krátce po vyrovnávací brance podruhé a po čtvrthodině vedli po rychlém otočení skóre 2:1. V pokutovém území domácího celku vznikly zmatky, ve kterých se nejlépe zorientoval Hrdý a druhým gólem v zápase poslal Neratovice-Byškovice do vedení. Obrat v zápase se ovšem konal ještě během prvního poločasu i na opačné straně, když k němu zavelel jako správný kapitán Pyšek, který se postaral o vyrovnávací gól na 2:2.

 

Pyšek posunul míč na Maruše, po jehož pěkném potažení míče mířil k přední tyči Karbulka, Švejda se ale jeho zakončením zaskočit nenechal a vytáhl míč na rohový kop, který skvěle rozehrál na pravé straně hřiště Podzemský, a Pyšek pohotovou patičkou zamířil k přední tyči. Domácího kapitána bylo plné hřiště a krátce před přestávkou šli domácí podruhé v zápase do vedení. Tylšarovu střelu ještě vyrazil Švejda na rohový kop, jenže hned vzápětí si Pyšek zpracoval před šestnáctkou centr Podzemského a přízemní střelou zamířil k levé tyči - 3:2 pro Motorlet.

 

Motorlet Praha nevstoupil do druhého poločasu dobře a krátce po přestávce málem přišel podruhé v zápase o své vydobyté vedení. Kozák se ocitl po přihrávce Ďurindy v blízkosti brány v obrovské šanci a už napřahoval ke střele, zakončení mu ale dokázal znemožnit Podzemský, který nebyl vidět jen směrem kupředu, ale zabránil i jistému gólu. Další šanci měl na opačné straně Rajnoch, jenže po rohovém kopu pálil vysoko nad hostující bránu.

 

Po hodině hry mohlo být znovu vyrovnáno, jenže domácího brankáře tentokrát místo Podzemského zachránila tyč dobře postavené brány. Úvodní minuty druhého poločasu byly pořádně divoké a nakonec přinesly gól, když v 54. minutě poslal Motorlet do dvoubrankového vedení Kučera, který se schoval za rozhodčího a po centru z rohového kopu Podzemského hlavou zamířil hlavou přesně ke vzdálenější tyči. Tečku za krásným zápasem udělal svým druhým gólem v zápase Podzemský, když poslal míč levačkou o tyč do sítě a upravil na konečných 5:2.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha, s.r.o.
Martin Poustka (trenér): „Předně musím složit velkou poklonu všem klukům. Odvedli velmi dobrou a poctivou práci, ještě podloženou kvalitní hrou a proměňováním svých šancí. Myslím si, že na divizi to bylo hodně kvalitní utkání, čemuž pomohly oba celky. Neratovice měly opticky více ze hry, ale my jsme se dokázali hned po zisku míče dostávat do nebezpečných situací a potom to trestali. Vypadalo to na velkou přestřelku a jsem rád, že ve druhé půli už jsme nepřipustili nějaké zdramatizování zápasu a navíc jsme dokázali soupeři odskočit na rozdíl třech branek. Ještě jednou děkuji celému mužstvu a všem hráčům za předvedený výkon. Ty tři body byly podloženy opravdu kvalitním výkonem a krásnými góly.”




Sestavy


FK Motorlet Praha, s.r.o.
T. Foferka [-] - J. Karbulka [-] , Š. Maruš [-] (78. J. Jonáš [-] ) , P. Tylšar [-] (80. M. Gábor [-] ) , M. Filip [-] , J. Rajnoch [-] , J. Pyšek [-] (86. E. Šahini [-] ) , M. Podzemský [-] , J. Penc [-] , L. Kučera [-] , O. Janda [-] (70. T. Lukič [-] ) -

FK Neratovice-Byškovice, s.r.o.
R. Švejda [-] - L. Gazdík [-] (75. V. Vorasický [-] ) , J. Pajkrt [-] , T. Chlumecký [-] , V. Regner [-] - L. Novák [-] (46. R. Kokoška [-] ) , M. Škarecký [-] , M. Barták [-] (86. M. Brabec [-] ) , A. Ďurinda [-] (81. D. Weiner [-] ) - R. Hrdý [-] , J. Kozák [-] (86. K. Zelenka [-] ) -

ŽK: 76. J. Karbulka - 32. L. Gazdík , 74. A. Ďurinda , 79. V. Regner .
Hráči zápasu: M. Podzemský , J. Pyšek - R. Hrdý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - EIBL Lukáš, OPOČENSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Reiner

Expert: Antonín Hrdina
Tip experta: remíza

Tento zápas bude boj o každý kus hřiště a rozhodnou individuality. Oba týmy vyhrály. Pro mě remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích