0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:30

19.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Úvaly vybojovaly v Lounech velice cenné tři body


Branky


0

Louny po čtyřech prohrách čtyřikrát za sebou vyhrály a skvělou formu se snažily v neděli odpoledne potvrdit v domácím zápase proti Úvalům, které také nevstupovaly do zápasu ve špatné formě, když vyhrály třikrát v řadě. Dobrou sérii výsledků ovšem mohl prodloužit pouze jeden tým a nakonec jím byly Úvaly, které rozhodly o osudu utkání krátce po přestávce a odvezly si na cestu domů tři body po výhře 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu nabídl z obou stran hodně nepřesný fotbal, přesto se po necelých deseti minutách mohly dostat do vedení Úvaly, když hosté na pravé straně hřiště rozehráli rohový kop a Ondřej Vrabec na přední tyči hlavičkoval do boční sítě. Úvodní šance Úval domácí tým probrala z letargie a hned vzápětí mohly udeřit Louny. Pavel Soukup na pravém křídle předvedl pěkný sprint a na vzdálenější levou tyč poslal krásný přízemní centr, jenže jeden z jeho spoluhráčů nabíhající ze druhé vlny zamířil přízemní střelou bez přípravy pouze doprostřed brány a Filip Michalek si připsal první a snadný zákrok.

 

Další šance utkání přišla po necelých dvaceti minutách, když Úvaly vyrazily do protiútoku 4 na 4 a po trochu kostrbaté kombinaci přišla prudká střela šestnáctky, o kterou se postaral Jakub Černý, jeho pokus ale zamířil vysoko nad domácí bránu. Stejně jako v prvním případě, i ve druhém Louny dokázaly na šanci svého soupeře bleskově zareagovat.  Domácí fotbalisté se dostali v rychlém sledu ke dvěma střelám zpoza šestnáctky, z nichž první byla zablokována a druhá zamířila pouze do rukavic brankáře.

 

V dalším průběhu zápasu Louny dobře bránily a ve 26. minutě si vytvořily první velkou příležitost, když se na levé straně šestnáctky dostaly k prudké přízemní střele, která mířila k přední tyči, a Filip Michalek musel předvést rychlý reflex, aby míč skvělým zákrokem vyrazil na rohový kop. Na opačné straně hřiště se po půlhodině hry dostal k odraženému míči Jakub Černý a jeho rána zpoza šestnáctky ale skončila vysoko nad.

 

Oba týmy už si do konce prvního poločasu žádnou slibnou brankovou příležitost nevytvořily a po přestávce vstupovaly do druhé části utkání za bezbrankového skóre, jenže krátce po přestávce usadily svému soupeři rozhodující úder Úvaly, které po střele z levé strany šestnáctky vytvořily před domácí bránou závar, v němž se nejlépe zorientoval Ondřej Vrabec a ve skluzu poslal míč z blízkosti do sítě. Úvaly vedly od 50. minuty 1:0.

 

Ještě než se domácí stačili vzpamatovat z inkasovaného gólu, mohli lovit míč ze své sítě podruhé, když se pouhé tři minuty po úvodní brance na pravé straně šestnáctky krásně uvolnil Jakub Andrle a z ostrého úhlu zamířil prudkou střelou do náruče připraveného brankáře Jakuba Pokorného. Na další šanci se čekalo až do 73. minuty, kdy se znovu dostaly ke slovu Úvaly, jejich střela zpoza pokutového území ale byla nepřesná.

 

Devět minut před koncem mohli hosté definitivně rozhodnout o svém vítězství, když krásnou střelou prověřil pozornost domácího brankáře aktivní Jakub Andrle a z dorážky se prosadil Jakub Pěnkava, jeho gól ovšem nebyl kvůli ofsajdu uznán. Louny přečkaly kritický okamžik a v závěru zápasu se nadechly k závěrečnému tlaku, ani řada standardních situací a rohových kopů jim ke kýženému vyrovnání nepomohla.



Ohlasy k zápasu


FK SEKO Louny
Pavel Schettl (trenér): „Dnes jsme odehráli nejslabší utkání. Soupeř byl k poražení, ale směrem dopředu jsme byli málo agresivní, špatně reagovali a nepohybovali se. Těch změn v sestavě bylo už opravdu dost a absence klasického útočníka byla dnes hodně znát. Bohužel ani podhrotoví hráči nepodali standardní výkon. Zlepšit se musí i hráči ve středu zálohy. Velké nedostatky vidím v organizaci a kombinaci, dále v určitém alibismu hráčů a nedůslednosti, která v minulých zápasech nebyla patrná.“




Sestavy


FK SEKO Louny
J. Pokorný [-] - P. Fiřt [-] , J. Suchý [-] , J. Černý [-] (85. J. Vondráček [-] ) , K. Krejčík [-] - J. Kotlan [-] , J. Hrnčíř [-] , T. Kurka [-] , V. Popovič [-] , P. Soukup [-] - D. Zícha [-]

SK Úvaly
F. Michalek [-] - J. Moudrý [-] , R. Skuhravý [-] , L. Květoň [-] (90. L. Pour [-] ) , J. Pěnkava [-] , O. Vrabec [-] , J. Andrle [-] (73. . Shinjikashvili [-] ) , J. Jurek [-] (83. L. Pechač [-] ) , P. Štěpánek [-] , J. Sůra [-] , R. Klouček [-]

ŽK: 85. J. Černý , 86. J. Suchý - 33. J. Jurek , 62. P. Štěpánek , 90. R. Klouček .
Hráči zápasu: J. Pokorný - O. Vrabec , J. Andrle .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - JATI David, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.