C. Ezeala 11.
D. Dvořák 23. (p.)
P. Zolotuchin 28. (p.)
3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2018 10:15

17.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Divize B nabídla pouze jedno utkání, Meteor Praha si doma poradil s Neratovicemi


Branky


11. C. Ezeala , 23. D. Dvořák (p.) , 28. P. Zolotuchin (p.) - 2. R. Šulc
0

Všechny utkání Divize B byla o tomto víkendu odložena až na jedno, které se odehrálo v Praze. Meteor Praha doma přivítal Neratovice-Byškovice, a ačkoliv se hosté v prvním jarním zápase ujali bleskově vedení, domácí fotbalisté předvedli rychlý obrat a po vítězství 3:1 ukončili sérii šesti porážek v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neratovice-Byškovice vykročily do prvního jarního zápasu nejlépe jak mohly, když se již ve druhé minutě utkání ujaly vedení. Hosté vybojovali na levé straně hřiště rohový kop a zmatků v domácí obraně po následném centru dokonale využil obránce Radek Šulc, který se ze všech hráčů zorientoval nejlépe a ze značky pokutového kopu míč z blízkosti poslal k pravé tyči. Daniel Toman plachtil vzduchem zbytečně a hosté se ujali rychle jednobrankového vedení.

 

Fotbalistům Neratovic-Byškovic ovšem nevydržela radost příliš dlouho. Meteor Praha převedl na pravé straně útočné poloviny skvělý pressing a po zisku míče si naběhl do šestnáctky na krásnou kolmou přihrávku Chimezie Ezeala, který sice napoprvé vybíhajícího brankáře Radima Švejdu nepřekonal, napodruhé už ale zamířil z úhlu přízemní střelou do odkryté brány a dvojice protihráčů se mu marně snažila na brankové čáře zabránit ve vyrovnání.

 

Meteor Praha dokázal rychle vyrovnat a ještě před přestávkou utkání otočil na svou stranu, když mu po dvou pěkných kombinačních akcích pomohly penalty, které v rozmezí pěti minut proměnili Daniel Dvořák a Patrik Zolotuchin. Neratovice-Byškovice utrpěly v rychlém sledu dva nepříjemné údery, ze kterých už se ve zbytku utkání otřepat nedokázaly a po skvělém vstupu do utkání nakonec odjeli z hlavního města s prázdnou.

 

Utkání nedohrál úvodní střelec zápsu Radek Šulc, který zavinil po necelé půlhodině druhý pokutový kop a po inkasování červené karty musel odejít předčasně do sprch. V oslabení už to měli hosté hodně těžké, zajímavostí ovšem je, že po přestávce ani zbytku prvního poločasu už neinkasovali. Rozhodujícím faktorem zápasu bylo pokutové území, ve kterém hosté dvakrát faulovali, a to je nakonec stálo dobrý výsledek.

 

Meteor Praha - FK Neratovice (sestřih zápasu)



Ohlasy k zápasu



FK Neratovice-Byškovice
Radek Šulc (obránce): „ Rychlé vedení nám spíš uškodilo. Soupeř byl celý první poločas rychlejší, důraznější a zaslouženě se vrátil do zápasu. Po naší ztrátě se jim povedlo vyrovnat a po faulu Víti Regnera šli z pokutového kopu do vedení. Druhá penalta a červená karta je samozřejmě moje chyba. Trochu jsme se tam postrkali a domácí hráč upadl, což neuniklo pomeznímu rozhodčímu. Nebylo to vůbec nic velkého, ale fotbal je v tomto kolikrát trošku nespravedlivý. V hokeji to jsou dvě minuty, ve fotbale tři, čtyři zápasy ... .“



Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
D. Toman [-] - K. Holeček [-] , P. Pavlík [-] , P. Jankú [-] , J. Frantl [-] , D. Dvořák [-] (88. V. Junek [-] ) , C. Ezeala [-] (84. M. Trojanec [-] ) , J. Frohna [-] , D. Hanek [-] , A. Hrdina [-] , P. Zolotuchin [-] (86. Š. Janíček [-] )

FK Neratovice-Byškovice
R. Švejda [-] - J. Pajkrt [-] , V. Vorasický [-] , R. Šulc [-] , V. Regner [-] (87. P. Kalabiška [-] ) - M. Barták [-] (69. P. Tláskal [-] ) , D. Weiner [-] (46. M. Chládek [-] ) , A. Ďurinda [-] (78. M. Brabec [-] ) , M. Škarecký [-] , L. Novák [-] (36. L. Gazdík [-] ) - R. Hrdý [-] -

ŽK: 41. A. Hrdina - 45. M. Škarecký , 71. A. Ďurinda , 87. M. Chládek . ČK: 28. R. Šulc .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šlajs Jakub - HODEK Jakub, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.