1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2018 18:00

32.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas Záp s Pískem nabídl jediný gól


Branky


0

Písečtí fotbalisté mají za sebou poslední venkovní zápas aktuálního ročníku Fortuna ČFL. V rámci předehrávky 32. kola soutěže nastoupili na hřišti Záp, kde začali velmi aktivně, ale na konci utkání byli spokojenější domácí, kteří díky brance z poloviny první půle zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Růžek udeřil po rohovém kopu

Úvod střetnutí patřil žlutomodrým, kteří se nebáli hrát, drželi míč a dařilo se jim překonávat vysoko napadající domácí kolektiv. Písečtí si vytvářeli i příležitosti. V 8. minutě se před gólmana Luďka Frydrycha tlačil Filip Řezáč, jenže ve vzájemném souboji neuspěl. Míč v síti Záp neskončil ani v 17. minutě, kdy se po závaru v domácím pokutovém území odrazil dokonce od tyče. To na druhé straně se balón za brankovou čáru dostal. Gól přišel po rohovém kopu, který za záda Kamila Hajduška nasměroval Patrik Růžek.

 

Běžela 23. minuta a Zápy z ničeho nic vedly 1:0. V dalším průběhu první pětačtyřicetiminutovky se hrálo opticky vyrovnaně, ale na obou stranách chyběly výraznější šance. Úsek bez většího vzruchu přerušil až Tomáš Froněk, který v pokutovém území domácích s míčem na kopačkách nebyl daleko od vyrovnání. Překonal gólmana Frydrycha, jenže jeho nepříliš razantní zakončení, které však směřovalo do sítě, vykopli ve 43. minutě ještě před čarou zápští obránci.

Druhý gól nepadl

Nástup do druhé půle vyšel lépe domácím, kteří mohli po zakončení Karla Pitáka navýšit svůj náskok. To se v tomto případě sice nepodařilo a nepodařilo se to ani z dalších slibně vypadajících akcí, ale to fotbalisty Záp mrzet nemuselo. Žlutomodří se nedokázali dostat do souvislejšího tlaku a marně hledali aktivitu, která je zdobila v samotném úvodu. Svěřenci trenéra Rostislava Grossmanna se připomněli ještě v 66. minutě střelou Tomáše Froňka a v 71. minutě pokusem Martina Helda z přímého volného kopu, obě rány však skončily mimo. Jinak hráli a hrozili Středočeši, kteří si díky Kamilu Hajduškovi stále hubený náskok v závěru pohlídali.

 

Zdroj: www.fcpisek.cz / Petr Brůha



Sestavy


SK Zápy
L. Frydrych [-] - T. Matějka [-] (90. M. Macek [-] ) , K. Piták [-] (80. M. Pávek [-] ) , P. Putz [-] (86. M. Štěpánek [-] ) , V. Svoboda [-] , M. Jelínek [-] , J. Eliáš [-] (68. V. Hron [-] ) , T. Jablonský [-] , P. Růžek [-] , J. Duben [-] , M. Novák [-]

FC Písek
K. Hajdušek [-] - A. Hanzlík [-] , T. Froněk [-] (75. A. Kočí [-] ) , Š. Holý [-] , V. Milec [-] (86. J. Sigmund [-] ) - T. Benetka [-] , V. Hrachovec [-] (75. D. Petřík [-] ) , M. Rendla [-] , J. Held [-] - F. Řezáč [-] , M. Held [-] -

ŽK: 32. M. Jelínek , 75. T. Matějka , 78. M. Novák - 42. T. Froněk , 47. V. Hrachovec , 55. V. Milec .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Brychta Ondřej - DRÁBEK Drahoslav, DUJSÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.