P. Došlý 20. (p.)
2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

30.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj sousedů v tabulce skončil nerozhodně, Domažlice pak vybojovaly nad soupeřem z Jiren bod v penaltách


Branky


20. P. Došlý (p.) - 25. L. Křeček
13

Ačkoliv vyrazily Jirny do Domažlic pouze se dvěma náhradníky, ze kterých se dostal na hřiště jediný, dokázaly zápasového favorita z Chodska obrat o bod, když po vedoucí trefě Došlého z penalty po pěti minutách vyrovnal Křeček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď Jiren

Silně okleštěná sestava Jiren, kterým na lavičce zbyli pouze dva náhradníci, začala aktivně, ale v 19. minutě trefil ruku Kejhy Bauer a Domažlice získaly možnost pokutového kopu, který Došlý proměnil – 1:0. Pár minut poté se postavil po faulu na svou osobu Kocourek k přímému kopu a jeho přízemní pokus si našel cestu ke Křečkovi, který se trefil – 1:1. Do konce poločasu si více balonu užily Domažlice, ale ke gólu jejich snaha nevedla.

Domažlice byly aktivnější

Pět minut po startu druhého poločasu přehodil Honcharenko brankáře Brycha, ale téměř jistý gól dokázal jeden z obránců Jiskry zneškodnit. Kafka se se spoluhráči musel několikrát ubránit zajímavým akcím Domažlic, ty už se ale neprosadily a zápas skončil nerozhodně.

Jediní neúspěšný exekutor

Rozhodujícím okamžikem byla už první série, když Brych vyrazil pokus Čepeláka. V dalších sérií byli úspěšní jeho spoluhráči Hruška, Procházka i Tokar. Domažlice však byly stoprocentní, postupně se radovali Mužík, Bauer, Matějka,Pfeifer a Došlý.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - M. Bauer [-] , L. Matějka [-] , M. Hrubý [-] , M. Hejda [-] (46. L. Pfeifer [-] ) , J. Vais [-] , P. Mužík [-] , M. Braun [-] (46. D. Bezdička [-] ) , J. Blažek [-] (84. O. Chocholoušek [-] ) , T. Hájovský [-] , P. Došlý [-]

SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , D. Tokar [-] , L. Křeček [-] , R. Stöckner [-] , D. Kocourek [-] (68. M. Stockner [-] ) , M. Mareš [-] , S. Honcharenko [-] , L. Hruška [-] , J. Procházka [-]

ŽK: 90. F. Kafka , 90. D. Tokar .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: VÁŇA Jan - ULRICH Tomáš, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Lukáš Bálek
Tip experta: výhra domácích

Domažlice jsou doma velmi silné, což potvrdily v posledním zápase.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích