2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2018 17:00

34.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chrudim se proti Litoměřicku protrápila k důležitým dvěma bodům


Branky


16

Litoměřicko nastoupilo proti lídrovi beze strachu a dostalo se do vedení. Domácí sice vyrovnali, další gól už ale nepřidali a v závěru přišli o vyloučeného Krčála...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kopecký nedal penaltu

Ve 34. kole ČFL přivítal MFK Chrudim mužstvo FK Litoměřicko. Hned v 1. minutě utkání domácí zahrozili. Kesner na pravé straně hodně šikovně napadal rozehrávku Litoměřicka a po zisku balonu připravil společně s Rybičkou šanci pro Lukáše Kopeckého. Jeho zakončení po zemi ale brankář Plachý ztlumil ve svých rukavicích. Domácí zatlačili soupeře a vytvářeli si příležitosti. Hosté však jejich akce stačili blokovat nebo přerušovat. Hosté hrozili střelami ze střední vzdálenosti, se kterými si brankář Mrázek dokázal poradit.

 

Ve 27. minutě měli domácí možnost zahrávat pokutový kop za ruku hostujícího hráče. Kopecký však penaltu neproměnil. Domácí měli sice územní převahu, ale bez gólového efektu. Ve 39. minutě zahrozili hosté, ale jejich gól nebyl pro ofsajd uznán. Ve 41. minutě však Výborný již zužitkoval nahrávku pod sebe a otevřel skóre utkání 0:1. Poločas tak skončil vedením hostí 0:1. 

 

 

Krčál hasil nebezpečí jen za cenu červené karty

Druhý poločas se hosté ještě více zatáhli a hráli jen na brejky, které byly z jejich strany velmi nebezpečné. Ve 49. minutě se dokonce trefil za záda Mrázka Surmaj, ale v momentě přihrávky stál v ofsajdové pozici a tak gól nemohl být uznán. Domácí nedokázali ohrozit branku Litoměřicka. Jejich akce končily nepřesnou finální přihrávkou nebo nepřesnou střelou. V 69. minutě vyrobili domácí hrubku a Tryzna jen trefil konstrukci Mrázkovy svatyně. Domácí se dočkali až v 71. minutě, když střídající Řezníček našel před brankou Rybičku a ten pohotově vyrovnal na 1:1.

 

Domácí chtěli utkání rozhodnout ve svůj prospěch, ale kvalitní hra soupeře jim moc šancí nedávala. Naopak těsně před koncem byl vyloučen Krčál, za zmaření zjevné brankové možnosti, ale nařízený přímý kop z hranice šestnáctky hosté poslali jen do zdi. Po 90 minutách tak skončilo utkán nerozhodně 1:1. 

Mrázek domácím hrdinou

Na pokutové kopy pak zvítězili domácí fotbalisté 4:2. Když se hrdinou rozstřelu stal brankář Mrázek, který dvě penalty kryl a rozhodující proměnil. Chrudimští si v těžkém utkání připsali dva body a dále mají čtyřbodový náskok v tabulce ČFL.

 

Zdroj: mfkchrudim.cz



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - S. Langr [-] , L. Kopecký [-] , T. Dostálek [-] , L. Mastík [-] (64. V. Řezníček [-] ) , O. Kesner [-] , P. Rybička [-] , P. Drahoš [-] , M. Ptáček [-] (64. D. Vašulín [-] ) , D. Vavrouš [-] , J. Krčál [-]

FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - M. Štancl [-] , D. Surmaj [-] , P. Valenta [-] , N. Husenský [-] (46. D. Šustr [-] ) , L. Maršálek [-] , P. Výborný [-] , J. Trýzna [-] , A. Zbudil [-] (87. D. Zdržálek [-] ) , J. Šimkovský [-] , N. Luong [-] (75. V. Marchuk [-] )

ŽK: 10. L. Maršálek , 79. P. Výborný , 90. D. Zdržálek . ČK: 89. J. Krčál .
Počet diváků: 380. Rozhodčí: Vojtěch Lukáš - ŠOB Aleš, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Jakub Balšánek
Tip experta: výhra domácích

Chrudim by doma měla potvrdit roli favorita a zvítězit. Určitě si chce zajistit první místo v tabulce co nejdřívě.