Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2018 17:00

34.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín po poločase prohrával, po návratu na hřiště ale Čížovou skolil pěti góly


Branky


16

Čížová v prvním poločase překvapila tým z Holešovic, když otočila stav na 1:2. v úvodu druhého poločasu vyrovnal Pejša z penalty, ve stejném čase obdržela Čížová tři žluté karty. Následně už padaly góly jen do sítě hostů, Pejša zkompletoval hattrick, dva góly vstřelil Todorović a jeden si připsal Schindler.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čížová trestala chyby v obraně

Čížová vyrazila do Prahy posilněná víkendovým triumfem nad Litoměřickem a v úvodu byla velmi nebezpečná, když už ve třetí minutě o sobě dala vědět, chvíli na to zastavil Kočího ofsajd a v 9. minutě obešel Janda tři protihráče a technickou střelou zamířil těsně mimo. Jenže do útoku vyrazil i Vltavín a po rychlé akci se prosadil po centru z pravé strany Pejša – 1:0. Inkasovaný gól Čížovou nevyděsil, hned po třech minutách se ve vápně prosadil do přesného zakončení Zahrádka – 1:1.

 

O návrat vedení na svou stranu se domácí snažili, centry Hovorky i Pejši ale za záda gólmana neskončily. Hosté se očekávaně dostali do obrany, ale přece jen i do vedení, když balon propadl k Bálkovi, ten unikal zcela sám na gólmana a uspěl – 1:2. Šest minut před koncem poločasu si Dvořák vypracoval sám šanci a ztroskotal až na skvělém zákroku Koblence.

Gólová erupce domácích

Návrat do kabin nabídl v 50. minutě zajímavou akci, kterou ukončil až hvizd rozhodčího, který jeden ze soubojů ve vápně posoudil za penaltový a Held, Janda i Novák následně dostali žlutou kartu. Následný pokutový kop pak Pejša proměnil – 2:2. Po tomto momentu následovalo v silném dešti dalších několik akcí domácích a v 62. minutě si udělal z obránců slalom Pejša, který následně zkompletoval hattrick – 3:2.

 

Chvíli po rozehrání přišel centr z pravé strany a do dvougólového vedení poslal Vltavín do vedení Schindler – 4:2. V tu dobu už si hosté koledovali o větší gólový příděl, ale šance Pejši ši později Šípka za záda Kratochvíla neskočily. V 83. minutě se prosadil po rohovém kopu Todorovič, který si vše zopakoval pár minut poté, když šestým gólem uzavřel konečný účet – 6:2.



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - O. Šípek [-] (81. J. Eichler [-] ) , M. Hovorka [-] , R. Macháč [-] (57. A. Todorovič [-] ) , J. Růžička [-] (46. V. Valíček [-] ) , B. Abena [-] , C. Maione [-] , D. Pozníček [-] (83. L. Láncz [-] ) , T. Rada [-] , M. Schindler [-] , P. Pejša [-] (73. V. Kostka [-] )

TJ Sokol Čížová
P. Kratochvíl [-] - R. Zahrádka [-] (74. P. Vávra [-] ) , F. Vacovský [-] , D. Pedro [-] , D. Novák [-] - P. Janda [-] , L. Bálek [-] , L. Mudra [-] , L. Dvořák [-] (85. M. Rozhoň [-] ) , M. Held [-] - M. Kočí [-]

ŽK: 50. D. Novák , 50. M. Held , 50. P. Janda , 64. M. Kočí , 81. L. Mudra .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Zadinová Olga - ŠAFRÁNKOVÁ Nikola, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Michal Kunc

Expert: Jakub Balšánek
Tip experta: výhra domácích

Pro mě asi nejjasnější zápas z dnešní tipovačky, i kdybych mnoha kamarádům z Čížové nějaké body přál. Vidím to na výhru o 2 a více gólů.