1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2018 17:00

34.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirny vstřelily dva slepené góly a Benátky už ztrátu nedotáhly


Branky


16

Zpackaný první poločas. Právě tato část hry stála za domácí porážkou benáteckých fotbalistům proti nedalekému týmu z Jiren. Domácí v prvním poločase nepředvedli očekávaný výkon a po dvou slepených brankách z první dvacetiminutovky prohrávali. I když ve druhém poločase nastalo určité zlepšení, dotáhnout dvoubrankové manko se Bobkovým svěřencům nepovedlo. Pod Ladislavem Bobkem si tak Benátečtí připsali první domácí porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bum, bum a bylo to 0:2

Jirenští dorazili do Benátek nad Jizerou značně oslabeni. V jejich sestavě chyběli tradiční členové Vondráček, Křeček či Škorvánek. Po dlouhém zranění není zcela fit ani Pokorný, který nastoupil na závěrečnou minutku, navíc na lavičce hostů chyběl též náhradní brankář. Benáteckým se naopak z marodky vrátili Farkaš s Tvrzníkem a náhradní brankář Levíček. Naopak k nemocnému Synkovi přibyl po domácím zápase s Loko Vltavín také Knobloch.

 

Vstup do utkání měli lepší domácí. Nebezpečný centr z pravé strany srazil Čepelák na rohový kop. Ten si vzal na starost Bulíř, našel Maříka, jehož pokus vyškrábl Kafka na rohový kop. Tahle šance byla ale z domácí strany poslední za celý první poločas. Hra se odvíjela zejména ve středu hřiště, bez nějaké větší fotbalové krásy z obou stran. První střelecký pokus z hostující strany si připsal Mareš, jehož střela až ke Strakovi neprošla. Domácího brankáře nedonutil zakročit ani Radek Stöckner po přihrávce Daniela Kocourka, neboť mířil vysoko do ochranné sítě. V 17. minutě už ale udeřilo. Daniel Kocourek vybojoval po své sražené střele rohový kop. Přesný centr autora předchozí střely se dostal k nevelkému Miroslavu Marešovi, který dostal míč za Strakova záda – 0:1. Neuplynula ještě ani minuta a hosté slavili podruhé. Daniel Kocourek si udělal z několika bránících hráčů tréninkové kužele a zamířil ke vzdálenější tyči – 0:2. Domácí se snažili odpovědět po Zörklerově centru a hlavičce Bočka, po které vybojovali rohový kop. Benátečtí možná byli o trochu více u míče, brzdila je ale častá nepřesnost, která místy nebyla hodna třetí ligy. Zahřmělo až ve 37. minutě po akci Bočka, avšak před Bulířem byl u míče o chloupek dříve brankář Kafka. Do kabin tak rozhodně odcházeli spokojeněji hosté, naopak domácí museli zpytovat svědomí.

Domácí jen snížili

Na začátku druhé půle začalo nad benáteckým stadionem pršet. Déšť jakoby domácí hráče trochu probudil, protože začali být nebezpečnějším týmem. První střelecký pokus zaznamenal z trestného kopu Mařík, který ale trefil jen dobře postavenou zeď. V nadějné pozici se ocitl také Borovička, jemuž se ale střela příliš nepovedla. Při dalším přímém kopu vysunul Mařík Bulíře, jehož centr plachtil za Kafku, ten přesto dokázal míč vyškrábnout na rohový kop. Poté byl Bulířův centr sražen k Bočkovi, který opět donutil jirenského brankáře zasáhnout. Na druhé straně dvakrát zakončil Honcharenko, přičemž jeho druhý pokus byl rozhodně nebezpečnější, obě střely ale skončily nad břevnem. V 66. minutě nezpracoval míč Tokar, balonu se chopil Boček, jenž svoji střelou trefil Břetislava Tvrzníka, od kterého se míč odrazil přesně k levé tyči – 1:2.

 

 

Brzy však mohli domácí prohrávat opět o dvě branky. Na pravé straně se uvolnil Tokar, který svým centrem našel skluzujícího Daniela Kocourka, jenž minul odkrytou část brány. Vyložená šance se vzápětí narodila také na druhé straně, kde Bulířův centr hlavičkoval na bližší tyči Boček těsně mimo. Jirneští zakončili také po dalším Tokarově centru a hlavičce Hrušky, která se ale do brankového prostoru nevešla. Čtvrt hodiny před koncem napřáhl zpoza vápna Procházka a Straka musel vyrazit míč na rohový kop. Závěrečná desetiminutovka patřila domácím, kteří se drželi na jirenské útočné polovině. Jakub Kocourek ale střílel jen do ochranné sítě, Bulířovi scházel k zakončení pověstný krůček. V úplném závěru si ještě hosté vypracovali dvě šance. Tvrzník z vápna mířil nad bránu. Trestný kop Horáka skončil těsně vedle pravé tyče. Poté už hlavní rozhodčí Šťastný odpískal konec zápasu.

 

Zdroj: kopanabenatky.cz



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Ladislav Bobek (trenér pro kopanabenatky.cz): Pomalu se stává tradicí, že si v první půli uděláme z roviny kopec. Dnes nás to opět doběhlo. Je to pro mě nepochopitelné. Nevím, čím to je. Připravujeme se na to, že musíme první poločasy zachytit a dobře odehrát. Do hlav hráčů ale nevidím. Stává se to opakovaně, musíme se nad tím zamyslet. Tohle nám totiž v podstatě odpíská celý zápas. Poté se sice snažíme, ale ono to už nejde, protože je pochopitelně těžší dohánět dvoubrankový náskok soupeře.

SK Viktorie Jirny
Vladimír Hradecký (trenér pro kopanabenatky.cz): Bylo to utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme byli lepší na míči, drželi jsme ho, dobře jsme kombinovali a také dali dva rychlé góly, což domácí tým trochu položilo. Benátečtí se začali vzpamatovávat až na konci prvního poločasu. Druhá půle byla v benátecké režii. Domácí si vypracovali spoustu nebezpečných situací, v záloze nás přehrávali a my nestíhali. Benátečtí byli také velice rychlí na stranách hřiště. Pokud by své šance proměnili, utkání by skončilo minimálně remízou či jejich výhrou. Tím, že soupeř góly nedal, my šťastně zvítězili.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
R. Straka [-] - J. Zorkler [-] (46. B. Tvrzník [-] ) , J. Kocourek [-] (86. M. Hošťálek [-] ) , M. Borovička [-] , S. Mařík [-] , F. Hakl [-] , J. Boček [-] , T. Bulíř [-] , V. Šimeček [-] , D. Skuhravý [-] (66. D. Farkaš [-] ) , J. Sudek [-] (66. M. Horák [-] )

SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , D. Tokar [-] , R. Stöckner [-] , D. Kocourek [-] (81. M. Mruvčinský [-] ) , M. Mareš [-] , S. Honcharenko [-] (90. V. Pokorný [-] ) , L. Hruška [-] , J. Procházka [-] , M. Parys [-] (65. M. Stockner [-] )

ŽK: 76. S. Honcharenko .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - MRKÁČEK Michal, ŘEHÁČEK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Michal Kunc

Expert: Jakub Balšánek
Tip experta: remíza

S oběma mužstvy jsme v nedávné době hráli. Čekám vyrovnaný zápas, který by mohl dojít do penaltového rozstřelu.