Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

29.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chrudim otočila skóre ve Štěchovicích a vybojovala tři body, zápas ale budil emoce


Branky


19

Předposlední domácí zápas sezony odehrály Štěchovice, vedené trenérem Zbyňkem Bustou, proti lídrovi soutěže z Chrudimi, vedeného trenérem Pavlem Jirouskem. Zápas začal pro domácí skvěle, když se dostali do vedení po trefě Štědronského, jenže poté se dostala ke slovu také Chrudim, která dokázala skóre překlopit na svou stranu. Domácím citelně chyběla sehranost v obraně při absenci stoperské dvojice i kapitána Švejdy, zotavujícího se po vážném zranění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dostálek se štěstím vyrovnal

Domácí rozehráli zápas tím nejlepším možným způsobem, když ve 4. minutě využili chybnou rozehrávku hostů, balon se od Nováka dostal i se štěstím k Batkovi, ten skvěle načasovanou přihrávkou vybídl k úniku Štědronského, který si ve vápně zasekl balon, díky čemuž vyřadil ze hry Vodrážku i Krčála, a obstřelil Mrázka – 1:0. Následovaly akce Chrudimi, v 8. minutě hledal Dostálek přihrávkou Kopeckého, kterému do střely obětavě sklouzl Volešák. Ve 12. minutě pak Jakobovský netrefil balon po výkupu Mrázka a do úniku se hnal Rybička, který si poradil s dobíhajícími obránci, ale Štěpanovského překonat nedokázal.

 

Naopak zvýšit vedení mohl Sulík, ke kterému se snesl balon a zívala na něj prázdná brána, ale Mastík byl u balonu dříve a hrozící nebezpečí zažehnal. Snaha vyrovnat byla v podání Chrudimi vysoká, ale přímý kop Kopeckého Štěpanovský zneškodnil a Kesnerův gól nebyl pro ofsajd uznán. Ke srovnání skóre nakonec došlo ve 45. minutě, když Chrudim získala možnost rozehrání diskutabilního volného kopu. Kesnerův centr se od jednoho z hráčů odrazil před vápno k Dostálkovi, jehož střela nevypadala nebezpečně, ale před Štěpanovským se balon odrazil od země a zamířil do sítě – 1:1.

Sporná rozhodující pokutový kop

V úvodu druhého poločasu rozehrával Volešák rohový kop, balon se po zákroku Mrázka odrazil do vápna, kde se mohl dostat k dorážce Příhoda, jenže ještě před zakončením ho stihl odstrčit Vodrážka a Chrudim se ubránila. Následná akce patřila opět domácím a Štědronský vystřihl nůžky, jenže zamířil těsně nad břevno. K obratu pak došlo o chvíli později v 51. minutě, když neposedný balon po hlavičce Kesnera neodkopl Těžký, od zad Jakobovského se odrazil k hráčům Chrudimi a střela Kopeckého trefila ruku v blízkosti stojícího Příhody. Hostům byl přisouzen velmi přísně nařízený pokutový kop, který Kopecký s přehledem proměnil – 1:2. Tři minuty poté si domácí mužstvo vybralo hodně smůly, když Pavlík při odkopu trefil Rybičku, balon se odrazil přímo k Dostálkovi, který ho po levé straně dovezl až do brány – 1:3.

 

Naděje Štěchovic ještě žila, v 57. minutě se dostal do vápna Sulík, který svedl souboj s Mastíkem, ale vytouženého pokutového kopu se domácí nedočkali. Definitivně rozhodnout pak mohl v 70. minutě v tutové šanci Kopecký, ale ztroskotal na Štěpanovském, který stihl balon zasednout. Dvougólové vedení Chrudim udržela bez větších problémů až do konce a ukončila tak patnáctizápasovou sérii Štěchovic, která započala po prohře na její půdě.

 

Zdroj: www.fotbalstechovice.cz



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Štěpanovský [-] - J. Košata [-] (78. P. Hovorka [-] ) , Š. Těžký [-] , M. Sulík [-] (85. R. Pešl [-] ) , P. Příhoda [-] , L. Novák [-] , L. Batka [-] , M. Štědronský [-] (83. M. Šum [-] ) , L. Volešák [-] , T. Pavlík [-] , L. Jakobovský [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - S. Langr [-] , L. Kopecký [-] (90. J. Stránský [-] ) , T. Dostálek [-] (81. D. Vavrouš [-] ) , D. Vodrážka [-] , L. Mastík [-] (67. V. Řezníček [-] ) , O. Kesner [-] , P. Rybička [-] (76. D. Vašulín [-] ) , P. Drahoš [-] , M. Ptáček [-] , J. Krčál [-]

ŽK: 18. L. Volešák , 61. M. Sulík , 71. T. Pavlík .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ŠEDIVKA Ondřej, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Michal Kunc

Expert: Kamil Hajdušek
Tip experta: výhra hostů

Tady spíš doufám, že Chrudim uhraje tři body, aby nám Štěchovice neutekly. Jestli hosté zvládnou uhlídat duo Volešák a Batka, tak by měli vyhrát.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů