2:3
(2:0)
53. P. Růžek
72. K. Piták (p.)
76. M. Novák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2018 17:00

33.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy předvedly v druhém poločase velký obrat a obraly Nymburk


Branky


14. M. Telnar , 19. F. Stehno - 53. P. Růžek , 72. K. Piták (p.) , 76. M. Novák
15

S chutí hrající domácí celek byl po poločase blízko překvapivému výsledku. Vedl totiž nad favoritem 2:0. Jenomže druhé dějství patřilo týmu Záp.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nymburk vedl 2:0

Úvodní desetiminutovka zápasu žádnou šanci nepřinesla, ve 14. minutě se ale už skóre měnilo. Nepovím se prosmýkl po levé straně, našel Telnara a ten se nemýlil - 1:0. Zápy se nemohly srovnat ani s povrchem nymburského hřiště, který rozhodně nepatří k těm nejlepším v soutěži. Snažily se o rychlou odpověď, jenomže přesně stříleli zase domácí! A to v 19. minutě, a to opět po akci Nepovíma, který tentokrát asistoval Stehnovi, brankář Frydrych byl bez šance. Zápy žádnou svou příležitost v první půli nedaly a trenér Mašek byl rád za poločasový hvizd. V šatně měl totiž svým svěřencům co říct...

 

 

Dvě penalty pro hosty

Ve druhém poločase hosté skutečně přitopili pod kotlem a brzy přišla odměna. Putzova standardka skončila až u Růžka, který míč dopravil za Přibylova záda. Nymburk mohl odpovědět Telnarem, který ale po Kučabově akci nemířil přesně. V 60. minutě se pískala penalta pro hosty. Jenomže Novák zaváhal, Přibyl vystihl směr střely a stav byl nadále 2:1.  O deset minut později ale sudí Pastyřík nařídil penaltu číslo dvě, opět ve prsopěch Záp. Tentokrát vzal na sebe zodpovědnost nejzkušenější hráč, Karel Piták vyrovnal na 2:2. A v 76. minutě byl obrat dokonán. Novák byl důrazný před bránou a bylo to 2:3.



Ohlasy k zápasu



SK Zápy
Miroslav Novák (hráč): Zápas na šíleném hřišti jsme od začátku nezachytili. Měli jsme šance, které jsme nedali a pak dvakrát inkasovali. První poločas byl tedy katastrofální. Ve druhém poločase jsme Nymburk zmáčkli a naštěstí otočili skóre. Několik dalších šancí jsme zahodili včetně penalty, kterou jsem neproměnil. Zápas byl nervózní až do konce.



Sestavy


SK Polaban Nymburk
R. Přibyl [-] - J. Hájek [-] , L. Nepovím [-] (86. M. Hlatshwayo [-] ) , R. Artemuk [-] (73. R. Novotný [-] ) , M. Telnar [-] , T. Chlapec [-] , M. Daněk [-] , F. Stehno [-] , M. Kučaba [-] , M. Bodlák [-] (76. T. Petr [-] ) , F. Franc [-]

SK Zápy
L. Frydrych [-] - M. Macek [-] (34. V. Hron [-] ) , K. Piták [-] (80. M. Pávek [-] ) , P. Putz [-] , V. Svoboda [-] , J. Eliáš [-] , M. Jelínek [-] , T. Jablonský [-] , J. Duben [-] , P. Růžek [-] , M. Novák [-] (84. D. Zoubek [-] )

ŽK: 60. F. Franc , 71. J. Hájek - 64. J. Duben .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kunc

Expert: Štěpán Kacafírek
Tip experta: výhra hostů

Zápy potvrdí roli favorita a odvezou si tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů