0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

26.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín nezaváhal a dál dýchá Chrudimi na záda


Branky


10. C. Maione , 51. B. Abena
19

Dvě zahraniční akvizice Pražanů rozhodly o výhře pražského týmu proti Ústí nad Orlicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Abena byl hodně vidět

Proti druhému celku tabulky, který ještě neztratil naději na konečné prvenství, musel trenér Jiskry opět improvizovat v sestavě. Kapitán Vaňous byl s reprezentací železničářů v cizině a na marodku přibyli k Nikodémovi v týdnu ještě Skalický s Kuklou. Na hrotu útoku dostal první příležitost mladý Pinkava, dřel, rval se, ale zkušeného Vaňouse pochopitelně nahradit nemohl.

Především v prvním poločase byli hosté viditelně lepším týmem a už v 10. min. dokázali využít hrubku v ústecké obraně, kterou potrestal po spolupráci s Abenou hbitý Maione – 0:1. Poté se hra opticky vyrovnala, ale nebezpečí hrozilo pouze před brankou Jiskry. V 34. min. se z ničeho nic dostal za obranu nejlepší hráč zápasu Abena, skvěle ho však vychytal Krátký. V rozmezí 36. a 37. min. si zakopal hostující Šípek, když rozehrál do vápna hned sedm nebezpečných rohů, obrana Ústí vše odvrátila, ale v 41. min. nechala za sebou opět Abenu, jenž z 10 metrů pálil nad branku. 

Domácí se tentokrát neprosadili

Po přestávce se obrázek hry změnil, trenér Chudý poslal na hrot střelce jara Nágla, do středu zálohy přišel Pazdera. Velký nápor přinesl několik rohů i pěkný volej Nágla, ale v 51. min. se dostali hosté do brejku, který tentokrát přesně zakončil Abena – 0:2. Trenér Jiskry pak poslal do útoku ještě stopera J.Chlebouna a hra na riziko přinesla pro diváky dramatickou podívanou s řadou nadějných příležitostí a závarů před brankou hostů.

 

V 57. min. vykopl po rohu hlavičku P.Chlebouna z čáry jeden z obránců. V 77. min. se pěkně uvolnil na vápně Nágl, jeho rána však skončila nad brankou. V 83. min. se po nádherné dlouhé přihrávce Kopeckého řítil sám na gólmana Nágl, jeho pokus ale vyrazil nohou Koblenc na roh. V 86. min. po nedorozumění v obraně Vltavínu netrefil J.Chleboun z úhlu prázdnou branku. Ještě v 90. min. mohl po akci Habrmana a J.Chlebouna vykřesat naději znovu Nágl, sám na penaltě ale mířil vedle. 

 

AUTOR: Jan Skácel



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jan Skácel (vedoucí mužstva): "Hosté potvrdili úlohu favorita, zaslouženě vyhráli, ale zejména za druhý poločas patří uznání i domácím borcům. Ty čeká těžký týden, plný cestování. Ve středu 9. 5. nastoupí v 17.00 hod. v Litoměřicích a už v pátek cestují na sobotní zápas do Písku, který proběhne 12. 5. od 10.15 hod. Jakýkoliv bodový zisk z těchto cest se určitě bude moc hodit."

FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "První půle se hrála na jednu branku, domácí hráli opravdu hodně zezadu. Do vápna jsme se těžko dostávali, přesto jsme si pár šancí vytvořili a škoda jen, že jsme do poločasu nedali druhý gól. V úvodu druhého poločasu nás domácí zatlačili, začali být aktivní, ale po krásné akci jsme skórovali na 2:0. Pak už jsme celkem bez potíží zápas kontrolovali a zaslouženě jsme vyhráli. Nejlepšími hráči zápasu byli Maione a Abena, kteří si v útoku vyhověli a každý dal po gólu a přidali si navzájem na branky i asistenci."



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - T. Pinkava [-] (46. V. Pazdera [-] ) , M. Coufal [-] , L. Smejkal [-] (71. M. Kopecký [-] ) , A. Nágl [-] , J. Souček [-] , V. Habrman [-] , P. Langer [-] , P. Chleboun [-] , J. Chleboun [-] , P. Falta [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - F. Císařovský [-] (90. T. Melichar [-] ) , C. Maione [-] (81. J. Hodas [-] ) , D. Pozníček [-] , L. Láncz [-] (73. M. Schindler [-] ) , T. Rada [-] , O. Šípek [-] , M. Hovorka [-] , R. Macháč [-] (85. V. Kostka [-] ) , J. Růžička [-] , B. Abena [-] (86. A. Todorovič [-] )

ŽK: 70. P. Langer , 75. P. Chleboun , 80. P. Falta .
Hráči zápasu: C. Maione , B. Abena .
Počet diváků: 380. Rozhodčí: Němec Václav - TESAŘ Tomáš, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kunc

Expert: Stanislav Mařík
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že ofenzivní hra Vltavínu bude platit na defenzívu Ústí. Tip: 1:3.

Tip: výhra hostů