Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

26.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rozjeté Štěchovice nedokázal zastavit ani Nymburk, o čtyři góly se rovnoměrně postarali Batka se Štědronským


19

Do zápasu s Nymburkem nastoupily Štěchovice, čtvrtý tým tabulky, vedené trenérem Zbyňkem Bustou s několika změnami v sestavě s ohledem na následující náročný květnový rozpis zápasů. Na poslední Nymburk vedený trenérem Jiřím Kabylem to nakonec stačilo, když se dvěma góly prosadil Štědronský, který se poprvé na jaře objevil v základní sestavě a dvěma góly si vylepšil své střelecké skóre Batka. Po ztrátě Domažlic tak náskok Štěchovic na páté místo narost už na pět bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štědronského vydaření návrat do základní sestavy

Nažhavený Štědronský si první start v základně sestavě náležitě vychutnal v prvních vteřinách, když aktivně napadal rozehrávku Přibyla a vedl si tak dobře, že ho gólman trefil a on si mohl připsat první jarní gól – 1:0. Následně mohl Batka využit zaváhání jednoho z obránců a naservírovat mu další šanci, ale to se nepovedlo a Nymburk v osmé minutě srovnal skóre. Jakobovský ztratil balon na půli hřiště, následnou střelu Kučaby vyrazil Vašák jen ke Stehnovi, jehož pokus sice mířil mimo, ale na vzdálenější tyči stál Petr a úspěšně zakončil – 1:1. 

 

Následovalo několik akcí Štěchovic, ve 13. minutě po rohovém kopu zakončovali Busta s Novákem, ale Přibyl jejich pokusy dokázal chytit. V 19. minutě rozehrál Volešák přímý kop a po teči jednoho z hráčů orazítkoval brankovou konstrukci. Třetí velká šance vytouženým gólem skončila, po pohledné kombinaci našel Novák Štědronského a ten si okořenil své vystoupení druhým gólem – 1:2. Bravurní zákrok vytáhl Vašák při hlavičkovém pokusu Stehna, kterého našel centrem Nepovím a balon se snášel mezi tři tyče. Krátce po půlhodině hry zbrkle útočil na hattrick Štědronský, kterému se nabízel v lepší pozici Batka. Nejlepší střelec soutěže si vše vynahradil dvě minuty před koncem poločasu, jeho pokus z bezprostřední blízkosti však Přibyl zneškodnil. Další ze šancí přišla těsně před koncem poločasu, když Švejda hledal centrem Batku, k úspěchu bohužel scházela přesnost.

 

Kanonýr pálil po návratu z kabin

Druhý poločas začal volněji, v 56. minutě se do zakončení nenápadně dostal Košata, ale mířil mimo. Nymburk v tu dobu bojoval a k vyrovnání nebyl daleko, vše ale vyřešil Batka o tři minuty později, když Volešákův centr tečoval Štědronský a posléze se jeho zásluhou balon dostal i za Přibyla – 1:3. Snaha domácích se nedala upřít, v 62. minutě se snažil v pádu zakončovat Petr a dvě minuty poté musel Vašák zasáhnout při pokusu Nepovíma. Odpověď hostů byla nekompromisní, Přibyl neudržel balon v rukavicích, Batka se ho zmocnil, připravil si palebnou pozici a přidal třiadvacátý gól v sezoně – 1:4. Tento okamžik byl rozhodující, domácí se poté nedokázali dostat do lepší pozice, naopak hosté už další gól nepřidali a zápas se tak spíše jen dohrával bez většího napětí.

 

Zdroj: Michal Kunc / www.fotbalstechovice.cz

 



Ohlasy k zápasu



Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc (redaktor klubu): Zřejmě špatný stav hřiště stál za několika nepřesnostmi na straně Nymburka. To nám však nevadilo, poradili jsme si lépe i díky kvalitě, která byla rozhodně na naší straně. Celkem sympaticky hrající domácí se drželi až do druhého poločasu, než zabral Batka a dvěma góly rozhodl. Hráčem zápasu útočník Štědronský, první jarní start v základu a rovnou dva góly včetně jedné asistence.



Sestavy


SK Polaban Nymburk
R. Přibyl [-] - J. Hájek [-] , L. Nepovím [-] (70. R. Artemuk [-] ) , F. Franc [-] , M. Telnar [-] , T. Petr [-] (84. M. Hlatshwayo [-] ) , M. Daněk [-] , F. Stehno [-] (80. R. Novotný [-] ) , M. Kučaba [-] , M. Bodlák [-] , T. Chlapec [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - M. Švejda [-] (74. Š. Těžký [-] ) , L. Jakobovský [-] , L. Batka [-] , M. Štědronský [-] , F. Busta [-] , L. Volešák [-] (65. M. Šum [-] ) , L. Novák [-] , J. Košata [-] , P. Příhoda [-] , Š. Kučera [-]

ŽK: 54. T. Chlapec , 66. M. Bodlák , 81. F. Franc - 34. Š. Kučera , 45. L. Novák , 54. L. Batka .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - MELNIČUK Vladimír, ŠTĚRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Kunc

Expert: Stanislav Mařík
Tip experta: výhra hostů

Štěchovice jsou zkušené mužstvo. Myslím, že si zápas pohlídají a s přehledem zvítězí. Tip: 0:3.

Tip: výhra hostů