1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 17:00

23.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirenští dokázali vyrovnat, na víc než bod to ovšem v zápase s rozjetým Pískem nestačilo


Branky


20

Písečtí fotbalisté, kteří se dostali do dobré formy, se radovali z vedení jen osm minut, než se prosadil domácí Vondráček. O druhý bod si to týmy rozdaly v penaltách, šťastnější byli hráči Písku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách, ale skóre se něměnilo

První minuty duelu tabulkových sousedů patřily domácím. Ti si připsali úvodní šanci zásluhou Mareše, který postupoval sám na Hajduška, ale ve finální fázi nedokázal srovnat mířidla a trefil pouze síť za píseckou brankou. V 7. minutě neuspěl ani Honcharenko, proti jehož střele však hostující gólman už musel zasahovat. Žlutomodří si největší příležitost první půle připsali v 19. minutě. Rozhodčí Vaňkát nabídl Jihočechům výhodu a nechal pokračovat ve hře po faulu na M. Helda. Froněk zpracoval míč po dlouhé křížné přihrávce od Kočího a poslal ho do vápna. V šestnáctce se k balonu dostal Hanzlík, jenže jeho střela zastihla uprostřed branky padajícího brankáře Jiren Kafku. Písečtí se po odehraných dvaceti minutách začali dostávat více na svou útočnou polovinu, ale na gól fanoušci obou stran čekali do přestávky marně.

 

Froněk poslal Písek do vedení, Jirny ale vyrovnaly

Přesné trefy přišly až po přestávce. Krátce po příchodu z šaten se mohli radovat hosté. M. Held poslal přesný přízemní pas do běhu Froňkovi. Nejlepší písecký střelec o něj svedl úspěšný souboj s obráncem a prostřelil gólmana Kafku - 0:1. Froněk pak ale musel několik minut po svém úspěchu nuceně střídat. Aby to Jirenským nebylo líto, prosadili se také. V 56. minutě vrátil skóre do rovnovážného stavu Vondráček, který využil rychlého protiútoku domácích po několika puštěných střetech ve středu hřiště a rozběhnutý přehodil vybíhajícího píseckého brankáře Hajduška - 1:1.

Spolehlivý Hajdušek

Další průběh utkání už žádnou úspěšnou akci nenabídl, což znamenalo jediné - žlutomodří si opět vychutnali dramatičnost penaltového rozstřelu o bonusový bod. A znovu s radostným koncem. Střelci Písku spolehlivě zasahovali cíl a Hajdušek přispěl chyceným pokusem Stocknera.

 

Autor: Petr Brůha / www.fcpisek.cz



Ohlasy k zápasu



FC Písek
Rostislav Grossmann (trenér pro fcpisek.cz): „Podali jsme disciplinovaný a bojovný výkon s velmi těžkým soupeřem. Domácí si vytvořili v první půli tlak, hrozili hlavně po velmi nebezpečných standardních situacích. Naše obrana v čele s Hajduškem ale odolávala.My jsme se snažili Jirny překvapit z brejkových situací. Jeden z kontrů nám vyšel hned po přestávce, když se po pěkném pasu Martina Helda střelecky opět prosadil Tomáš Froněk. Po vyrovnávací brance domácích bylo na hřišti více nervozity než fotbalu. My jsme chtěli utkání dovést alespoň do remízy. Naši mladíci si v penaltovém rozstřelu počínali jako zkušení mazáci. Kamil Hajdušek opět jednu střelu zneškodnil, a tak vezeme příjemné a zasloužené další dva body. Chtěl bych poděkovat našim věrným fanouškům za podporu. Chtěli bychom jim udělat radost i v dalším domácím utkání proti Brozanům."



Sestavy


SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - J. Procházka [-] , O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] - L. Křeček [-] , J. Vondráček [-] , D. Kocourek [-] , M. Mareš [-] , S. Honcharenko [-] (81. M. Stockner [-] ) - D. Tokar [-] , R. Stöckner [-]

FC Písek
K. Hajdušek [-] - V. Milec [-] (84. M. Grobár [-] ) , T. Froněk [-] (53. V. Hrachovec [-] ) , M. Held [-] , Š. Holý [-] , A. Kočí [-] (71. D. Pinc [-] ) - T. Benetka [-] , M. Rendla [-] - J. Held [-] , F. Řezáč [-] (92. T. Skála [-] ) - A. Hanzlík [-]

ŽK: 64. O. Kejha - 53. T. Benetka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - KYNCL Tomáš, PLZÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Patrik Langer
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas, kde rozhodne výhoda domácího prostředí a Jirny zápas zvládnou a vyhrají za tři body.

Tip: výhra hostů