3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2018 10:15

18.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převýšov doma vyprovodil cábelíky třemi góly


Branky


0

Převýšov vstoupil do jara na jedničku, když jasně zvítězil nad papírovým favoritem, mužstvem Králova Dvora. "Téhle výhry si moc ceníme," byl po zápase spokojený trenér Hrabík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vybudovali náskok

Králův Dvůr po odchodu trenéra Saboua v zimní pauze vedl jako hlavní kouč poprvé Tomáš Šilhavý. Už v páté minutě přihlížel první šanci domácího celku, když nezakončil po standardní situaci přesně Sedláček. O pár chvil později už se měnilo skóre. Převýšovský roh proskákal vápnem k Živnému, který se protlačil k míči a usměrnil ho z blízkosti do sítě - 1:0. Další průběh prvního poločasu nebídl vyrovnaný, bojovný fotbal bez větších šancí. Až do 38. minuty, kdy se cábelíci dostali do velké šance, Novák ale po rohu hlavičkoval slabě a Petr míč bezpečně podržel v rukavicích. Radek Petr musel být ve střehu i o pár sekund později, když dlouhý nákop nakonec zapadal pod břevno a převýšovský brankář ho s vypětím všech sil vyškrábnout. A udeřilo na druhé straně. To obráncům pláchl nejlepší hráč zápasu Hynek, při postupu sám proti vybíhajícímu Krčkovi na poslední chvíli ve skluzu píchl do míče a ten se dokutálel k tyči brány - 2:0.

Petr neinkasoval

Snížit mohl v 53. minutě Novák, ale byl dobře bránen domácími beky. Králův Dvůr byl v druhém poločase aktivnějším celkem, držel míč na svých kopačkách, jenomže na Převýšovské si v ofenzivě nepřišel. V 67. minutě domácí měli také pořádnou porci štěstí, když Ježdíkův projektil zastavilo břevno. V 81. minutě se Převýšov dočkal rohu a tuto standardní situaci nejspíše natrénovali domácí přes zimu na jedničku - porduhé v utkání z ní totiž skórovali. A podruhé podobným způsobem - míč směřující na první tyč tentokrát sebíhající hráč prodloužil do ohně před brankáře Krčka, kde už byl připravený Bastin a tečoval míč mezi tyče - 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): "Utkání jsme zvládli podle představ. Podali jsme velmi taktický výkon, který nám přinesl v prvním poločase vedení 2:0. Ve druhé půli byli iniciativnějším týmem hosté, naštěstí pro nás své šance nevyužili a my třetím gólem potvrdili své vítězství. Výhry si moc ceníme, kluky chválím za přístup k zápasu. Hráčem zápasu byl levý záložník Tomáš Hynek."

FK Králův Dvůr
Tomáš Šilhavý (trenér): "Klukům vyčiním za nepokrytí standardních situací, které o zápase rozhodly. Sami si tak znehodnotili výkon, který jinak nebyl tak špatný. Jsme hodně zklamaní, výsledek 3:0 ale neodpovídá našemu výkonu. I my jsme měli k dispozici dobré standardky, ale domácí byli při jejich zahrávání důraznější, což rozhodlo, měli větší tlak do brány a lepší orientaci ve vápně. V konečném důsledku tak byla výhra Převýšova zasloužená. Hráčem zápasu byl od nás střední záložník Tomáš Šebek."



Sestavy


SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Černý [-] , J. Špidlen [-] , L. Vyšehrad [-] , P. Veselka [-] - T. Hynek [-] (85. P. Novák [-] ) , R. Doležal [-] (65. M. Zezula [-] ) , T. Labík [-] , T. Sedláček [-] - T. Bastin [-] (88. J. Věchet [-] ) , D. Živný [-] (73. J. Vobejda [-] )

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - J. Matas [-] , R. Novák [-] (78. D. Zelenka [-] ) , M. Šlapák [-] , M. Procházka [-] , T. Šebek [-] , J. Balšánek [-] , M. Kraus [-] , M. Hell [-] , M. Růžička [-] , J. Ježdík [-] (71. T. Břížďala [-] )

ŽK: 16. J. Balšánek .
Hráči zápasu: T. Hynek - T. Šebek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Hanousek Karel - ŠŤASTNÝ Vít, KRUPA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.