2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

30.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Aritma zakončila úspěšnou sezónu prohrou v Klatovech, druhé místo však uhájila


Branky


22

Fotbalisté Aritmy Praha zavítali v posledním kole letošního ročníku Divize A na hřiště Klatov, kde zásluhou jednoho muže prohráli 2:0. Nic to ovšem nezměnilo na tom, že letošní sezóna pražského celku byla velice úspěšná a skončil na druhý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrdinou utkání se stal domácí Daniel Pavlovič, který během prvního poločasu vstřelil dva góly a rozhodl o výhře svého týmu 2:0. Ještě jedno jméno je ovšem ze sestavy Klatov potřeba vyzdvihnout.

 

Klatovský útočník Karel Krejčí se asistencí podepsal pod oba dva góly, když nejprve po odvráceném centru z vlastní standardní situace znovu poslal míč do ohně a na vzdálenější levé tyči se z blízkosti hlavou prosadil již avizovaný Daniel Pavlovič.

 

Úvodní gól Klatov padl po úvodních deseti minutách, zatímco druhý po půlhodině hry. Jan Stařeček je skvělý brankář, tentokrát ale při odkopu udělal obrovskou chybu, když napálil napadajícího Karla Krejčího.

 

Karel Krejčí poté okamžitě zatáhl míč do šestnáctky a předložil ho před prázdnou bránu Danielovi Pavlovičovi, který vstřelil z metru svůj druhý gól a těžko bude vzpomínat, kdy naposledy vstřelil snadnější branku.



Ohlasy k zápasu



SK Aritma Praha
SK Aritma Praha: „ V posledním kole letošního velmi úspěšného ročníku Divize A prohráli muži na hřišti Klatov 2:0 a skončili na 2. místě s počtem 55 bodů.“



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - T. Jůda [-] (88. J. Sojka [-] ) , M. Janda [-] , M. Mészáros [-] , F. Diviš [-] (85. Z. Cibulka [-] ) , M. Lukeš [-] - D. Tříska [-] , D. Pavlovič [-] (80. M. Požárek [-] ) - K. Krejčí [-] (88. J. Szedmák [-] ) , L. Krásný [-] (83. I. Vojtko [-] ) - D. Dolanský [-]

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - L. Hrabák [-] , T. Volek [-] (61. M. Petrák [-] ) , P. Vávra [-] , D. Baran [-] (85. V. Pecháček [-] ) , L. Havlíček [-] , A. Kraus [-] , J. Troníček [-] , L. Bell [-] (79. N. Bychkov [-] ) , M. Glasnovič [-] , J. Beneš [-]

ŽK: 27. M. Janda - 27. D. Baran , 47. A. Kraus , 75. J. Troníček .
Hráči zápasu: J. Rojík , D. Pavlovič , K. Krejčí .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hocek Petr - VNUK Josef, MATOUŠEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Myslím, že domácí do toho budou hned od začátku pěkně dupat. Klatovy do této soutěže patří a doufám, že vyhrají. Ale nebude to pro ně jednoduchý zápas, Aritma má totiž po Varech nejlepší tým. :-)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích