2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

28.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: SK Rakovník zásluhou Duchoně porazil Doubravku, hosté prohráli již popáté v řadě


Branky


25

SK Rakovník se nachází na třetím místě Divize A, zatímco Doubravka bojuje o záchranu, a podle toho také zápas vypadal. Domácí si rychle vypracovali dvoubrankové vedení, o které už se ve zbytku utkání nenechali připravit a zvítězili těsně 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rakovník vstupoval do zápasu v roli papírového favorita a hned od úvodních minut se ji snažil naplňovat, což se mu dařilo více než dobře. Již po necelé čtvrthodině hry se prosadil domácí Petr Duchoň, který za dalších 14 minut přidal svůj druhý gól a poslal Rakovník do vedení 2:0. Na poločasovém výsledku už se nic nezměnilo, a tak fotbalisté rakovnického celku mohli odcházet do kabin spokojení.

 

Těžko říci, co se odehrálo o přestávce v kabině, každopádně fotbalisté Doubravky začali hrát aktivněji. Ono já ani vzhledem k situaci nic jiného nezbývá, protože Doubravka bojuje stále o záchranu a potřebuje každý bod. Hosté za svou snahu nakonec byli odměněni gólem, když se po hodině hry prosadil Brabec a ještě zdramatizoval závěrečné minuty. Vyrovnat už se ovšem Doubravce nepodařilo a těsně prohrála.



Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] - R. Hamouz [-] (89. Š. Spal [-] ) , P. Duchoň [-] , P. Besta [-] , J. Krupička [-] , P. Tvrz [-] (85. F. Kalaš [-] ) , J. Červený [-] , T. Pucholt [-] (61. L. Krupička [-] ) , J. Sklenka [-] , J. Čech [-] , Z. Schwendt [-] (67. J. Severin [-] )

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - P. Knakal [-] , D. Novák [-] - L. Roubal [-] - D. Künstner [-] , M. Ungr [-] , O. Stružka [-] , D. Sýs [-] (56. P. Krejčí [-] ) , D. Brabec [-] , J. Petr [-] (46. D. Skopový [-] ) , P. Morávek [-] (29. V. Světlík [-] )

ŽK: 31. J. Čech , 40. T. Pucholt , 50. J. Sklenka , 83. J. Červený , 86. F. Kalaš , 86. J. Severin - 41. D. Brabec , 81. P. Krejčí , 83. J. Luhový , 83. D. Novák .
Hráči zápasu: P. Duchoň .
Počet diváků: 206. Rozhodčí: Radina Marek - VNUK Josef, MATOUŠEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů