4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 10:30

24.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vary se proti Hořovicku vrátily zpět na vítěznou dráhu a prodloužily skvělou bilanci


Branky


27

Fotbalisté Karlových Varů po prohře v Sedlčanech podlehli i Mariánským Lázním a porážku z lázeňského derby se snažili odčinit v domácím zápase proti Hořovicku, které porazili s přehledem 4:1. Slavia KV doma vyhrála již poosmé v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia vykročila do zápasu proti Hořovicku fantasticky a po necelé čtvrthodině hry šla do vedení, když se prosadil domácí kapitán Marian Geňo. V dresu hostů sice bleskově odpověděl Doležal, který vyrovnal na 1:1, jenže o sedm minut později skóroval ve 22. minutě karlovarský Marian Geňo podruhé a vrátil svému týmu ztrácení vedení.

 

Když se navíc krátce po přestávce prosadil domácí kanonýr Martin Psohlavec, nikdo už o vítězství Slavie Karlovy Vary nepochyboval. Karlovarský celek vedl dvoubrankovým rozdílem a kontroloval vývoj zápasu. Slavia nakonec vyhrála snadno 4:1, když se šest minut před koncem ještě prosadil Pavel Maňák.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Karel Tichota (trenér): „ Pro nás to bylo důležité utkání, vzhledem k tomu, že jsme ze dvou venkovních utkání nepřivezli ani bod. Aritma se nám vítězstvím přiblížila na šest bodů, takže jsme si chtěli svůj náskok zachovat, což se nám povedlo. Dnešní zápas byl složitější z toho pohledu, že nám chyběl potrestaný Staněk. Vždy, když sáhnete do obrany, tak je to složitější, což potvrdil začátek utkání. Jsem rád, že kluci zvládli zápas velice dobře.“




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - M. Geňo [-] , L. Mestl [-] , M. Psohlavec [-] (59. M. Novotný [-] ) , P. Maňák [-] (88. Š. Dubnička [-] ) , R. Vokáč [-] (88. D. Jovičič [-] ) , D. Krlička [-] , J. Kalina [-] (85. J. Hudec [-] ) , M. Pěkný [-] , J. Samek [-] , P. Kořistka [-] (90. P. Němec [-] )

SK Hořovice
D. Hejcman [-] - M. Kotek [-] , J. Mojdl [-] , J. Machurka [-] , L. Kaufman [-] (87. M. Pelikán [-] ) - M. Doležal [-] (85. F. Grujoski [-] ) , P. Borkovec [-] (31. V. Karvánek [-] ) , J. Mach [-] , P. Berger [-] - J. Šubert [-] , T. Balvín [-] (61. J. Kuchař [-] )

ŽK: 83. V. Karvánek .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: Krupa Jan - MRKÁČEK Michal, ŘEHÁČEK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích