Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 10:15

24.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Krumlov v nádherné přestřelce nestačil na Aritmu, domů ovšem odjel s hlavou nahoře


Branky


26

Český Krumlov bojuje o záchranu a na hřišti favorizované Aritmy, která se nachází na druhém místě, nechtěl rozhodně prodat kůži lacino. V zápase padlo nakonec sedm branek a z vítězství v jednom z nejkrásnějších zápasů víkendu se radovali hráči pražského celku, kteří po dramatickém průběhu utkání zvítězili těsně 4:3, přestože dvakrát vedli a poté prohrávali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo pořádně zostra, když domácí fanoušky již v sedmé minutě rozradostnil Glasnovič. Po necelé čtvrthodině ovšem vyrovnal Tauber. Český Krumlov se však z vyrovnávací branky netěšil příliš dlouho, po půl hodině hry totiž vrátil domácím ztracené vedení Rybka a Aritma vedla po poločase 2:1.

 

Úvodní poločas předznamenal, že bychom mohli být svědky velice zajímavého zápasu, a nakonec se přesně tak stalo. Krátce po přestávce vyrovnal Wagner, na jehož gól o necelé čtyři minuty později navázal svým druhým gólem v zápase Tauber, a Slavoj vedl po bleskovém obratu v 52. minutě 3:2.

 

Český Krumlov v daném okamžiku sahal po cenných třech bodech, jenže ty se v dalším průběhu zápasu rozplynuly jako pára nad hrncem. Po hodině hry vyrovnal na 3:3 Beneš a střelecký účet zápasu zavřel svým druhým gólem v zápase Rybka, který otočil misky vah zpět na stranu domácích a Artima se radovala z těsné výhry 4:3.

 



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - O. Rybka [-] , M. Macek [-] (81. D. Baran [-] ) , P. Vávra [-] (89. N. Bychkov [-] ) , F. Turbák [-] , J. Beneš [-] , A. Kraus [-] , J. Troníček [-] , J. Junek [-] , M. Glasnovič [-] , L. Hrabák [-]

FK Slavoj Český Krumlov
F. Hňup [-] - M. Kroupa [-] , M. Dudák [-] , J. Sláma [-] (85. M. Strapek [-] ) , M. Svoboda [-] (63. M. Neckář [-] ) , J. Wagner [-] , T. Tauber [-] , V. Novák [-] , V. Beránek [-] , J. Kabele [-] (15. D. Tůma [-] ) , L. Mravec [-] (63. M. Švec [-] )

ŽK: 49. M. Glasnovič , 63. M. Macek , 75. J. Beneš , 83. O. Rybka , 90. N. Bychkov - 50. M. Svoboda , 67. J. Wagner .
Hráči zápasu: O. Rybka - T. Tauber .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jati David - TVRDÍK Ivan, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů