2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

24.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výsledky Soběslavi jako na houpačce pokračují, Spartak prohrál v Klatovech


Branky


27

Fotbalisté Spartaku Soběslav chtěli na hřišti Klatov navázat na předchozí vítězství proti Aritmě Praha, jenže se jim to nepodařilo a ze hřiště soupeře odjeli bez bodu. Klatovy vyhrály 2:0 a zaznamenaly třetí vítězství z posledních pěti utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O osudu utkání mezi Klatovy a Soběslaví rozhodl první poločas, přesněji řečeno pět minut prvního poločasu, během nichž se prosadili na domácí straně Michal Lukeš a krátce na to Karel Krejčí, který potvrdil fantastickou formu a po necelé půlhodině hry zvýšil na 2:0.

 

Soběslav má během posledních týdnů výsledky jako na houpačce, když po výhře následuje okamžitě prohra a takto se to neustále opakuje. Spartak naposledy vyhrál dva zápasy po sobě v březnu poté, co 11. března porazil 4:2 Březovou a hned o týden později stejným výsledkem Sedlčany.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Facebook: „Z pohledu fanouška Plzně včera nic moc, dlouho nic moc vypadal i hokej. Náš A tým nás ale nezklamal. Důležitá výhra 2:0.“

FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka (vedoucí týmu): „ Vyrovnaný zápas, který mohl skončit jakkoliv. Domácí dali dva slepené góly a my jsme bohužel neodpověděli, i když šance na to byly. Největší měl Uličný, který se poprvé objevil v základní sestavě.“



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] (77. D. Dolanský [-] ) , J. Szedmák [-] (46. M. Požárek [-] ) , M. Janda [-] , M. Mészáros [-] , F. Diviš [-] - I. Vojtko [-] , D. Pavlovič [-] (90. M. Marek [-] ) , D. Tříska [-] - K. Krejčí [-] , L. Krásný [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - K. Chotovinský [-] , M. Hromada [-] , J. Suchan [-] , J. Boháč [-] - P. Bouchal [-] , V. Žalda [-] (90. V. Wimmer [-] ) , P. Nohava [-] , F. Vaněk [-] - M. Dvořák [-] , E. Uličný [-] (72. J. Šmídmajer [-] )

ŽK: 71. M. Požárek - 89. V. Žalda .
Hráči zápasu: K. Krejčí - E. Uličný .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - ŠTĚRBA Martin, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích