1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 17:00

22.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hořovicko venku podruhé v řadě vyhrálo, vysokou výhru nad Plzní potvrdilo v Rakovníku


Branky


26. P. Duchoň - 79. P. Berger , 83. J. Mojdl
32

Hořovicko se v neděli představilo na hřišti SK Rakovníku a navzdory nepříznivému vývoji zápasu dokázalo vyhrát, když v závěru utkání vstřelilo dva slepené góly. Divize A opět ukázala, že každý tým může porazit každý. Hořovicko vstupovalo do zápasu v roli papírově slabšího týmu, po výhře 2:1 si ovšem domů odvezlo všechny tři body a vyhrálo podruhé v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas v Rakovníku měl od úvodních minut svižné tempo a mohl přinést brzký gól, když po rohovém kopu málem skóroval domácí Kalaš, jeho zakončení ale skončilo na břevnu a Hejcmanovi v hořovické bráně spadl ze srdce obrovský kámen, což bylo slyšet snad až domů.

 

Pohledný fotbal pokračoval i nadále a hosté si vypracovali několik nadějných příležitostí, jenže drtivá většina střel byla zablokována pevnou obranou Rakovníka. A tak se skóre mohlo měnit znovu na opačné straně. Stuchl ovšem Hejcmana nepřekonal, Duchoň už ale vzápětí ano.

 

Petr Duchoň si naběhl na bližší tyči na krásný centr z rohového kopu a hlavou poslal Rakovník do vedení. Hořovicko se snažilo ještě před přestávkou vyrovnat, jenže jeho akce většinou končily pouze u náznaků a hosté se marně snažili dostat k nějaké nebezpečnější střele.

 

Hořovicko i po přestávce navzdory špatnému vývoji zápasu pokračovalo v dobrém výkonu a v úvodu druhého poločasu mohla po krásném centru ze standardní situace Borkovce skórovat hned dvojice hostujících fotbalistů, jenže ani jeden míč nedokázal tečovat a skončil u brankáře.

 

Fotbalisté Hořovicka postupem času zvyšovali svůj tlak a 18 minut před koncem mohli vyrovnat, střela Červeného z volného přímého kopu ale skončila pouze na zdi. Závěr utkání ovšem patřil hostům, kteří dokázali dvěma slepenými góly zápas během posledních jedenácti minut otočit.

 

Patrik Berger se postaral v 79. minutě o vyrovnávací gól, když si nejprve parádně narazil míč s Doležalem, poté s Mojdlem a po parádní kličce jednomu z domácích obránců zamířil přesně k tyči, čímž udělal radost svému otci přítomnému v hledišti. Hořovicko ovšem bylo stále hladové.

 

Vyrovnávací gól Hořovicko neuchlácholil a domácí se o tom dokonale přesvědčili o necelé čtyři minuty později, když se po parádně rozehrané standardní situaci ze strany hřiště dostal k míči Jan Mojdl a hlavou prodloužil míč za záda Michala Kudrny. Hořovicko nakonec vyhrálo 2:1.



Ohlasy k zápasu



SK Hořovice
FK Hořovicko: „V poslední desetiminutovce se děly věci. Krásnou akci rozjel Berger. Nejprve si narazil s Doležalem, pak s Mojdlem, vykoupal stopera domácích a ranou k tyči rozvlnil síť. Krásnou akci ocenil i jeho otec Patrik Berger, který přijel syna podpořit. Za další tři minuty už bylo všechno jinak. Po krásně zahrané standardní situaci ze strany hřiště se k míči dostal Mojdl, hlavou ho prodloužil a míč zapadl za záda domácího gólmana.“



Sestavy


SK Rakovník
M. Kudrna [-] - R. Hamouz [-] , P. Duchoň [-] , P. Besta [-] , L. Stuchl [-] , P. Tvrz [-] , F. Kalaš [-] (66. J. Čech [-] ) , J. Červený [-] , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , J. Krupička [-] (89. P. Faigl [-] )

SK Hořovice
D. Hejcman [-] - L. Kaufman [-] , J. Mojdl [-] , M. Kotek [-] , J. Machurka [-] - M. Doležal [-] (90. F. Grujoski [-] ) , J. Mach [-] (62. J. Kuchař [-] ) , V. Karvánek [-] (70. T. Balvín [-] ) , P. Berger [-] , P. Borkovec [-] (85. J. Pouček [-] ) - J. Šubert [-]

ŽK: 82. P. Tvrz , 90. J. Čech - 75. P. Borkovec .
Hráči zápasu: J. Mojdl .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - ŠIMEČEK Libor, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích