M. Vlk 49.
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 17:00

21.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlčany musely potřetí v řadě do penalt, tentokrát je ale zvládly


Branky


49. M. Vlk - 53. D. Krůta
36

Sedlčany se na hřišti Roudné musely obejít bez zraněného Soldáta, Podlipského a Lípy. Mimo hru oproti poslednímu utkání byli také Dvořák a Němec, přesto fotbalisté Tatranu zásluhou obrovské bojovnosti vybojovali po penaltách dva body. Sedlčany podstoupily penalty potřetí v řadě a po domácích porážkách s Klatovy a Jankovem je do třetice zvládly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra se během celého zápasu až na výjimky odehrávala mezi oběma šestnáctkami. Sedlčany sice vyrážely do rychlých protiútoků, jenže žádný nedokázaly dotáhnout do zdárného konce, zatímco domácí hráči Roudné se také těžko dostávali do zakončení a nepomáhali jim ani centrované míče, které končily v náručí brankáře Milana Vančáta.

 

Krátce po přestávce padl úvodní gól zápasu, když se Sedlčany marně snažily přerušit útočnou akci Roudné, která po poskytnuté výhodě udeřila. Brotánek se nechal přetlačit a situaci se snažil vyběhnutím z brány na hranici pokutového území zachránit Milan Vančát, jenže Martin Vlk ho sice slabou, ale přesnou střelou, dokázal překonat.

 

Sedlčany sice krátce po přestávce inkasovaly, po nádherném dlouhém pasu od brankáře Milana Vančáta se jim ale podařilo vyrovnat. David Krůta se podíval, kde stojí domácí brankář, a parádním lobem ho z 50 metrů po zpracování míče přehodil. Domácí se na vědění hodně nadřeli a hned vzápětí o něj kuriózním způsobem přišli.

 

Tatran nakonec zvítězil po pokutových kopech, které zcela ovládl a vyhrál je 4:1. Nechybělo ovšem mnoho a hosté mohli odjet z Roudné se třemi body. Kdolský ovšem krátce před koncem nádhernou střelou z volného přímého kopu orazítkoval břevno, zatímco střelu Kvěcha z poslední minuty utkání fantasticky zneškodnil Hřebejk.

 

Zdroj: fotbal.tatransedlcany.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Sedlčany
Jiří Voráček (vedoucí týmu): „Hráči si pochvalu za bojovný výkon zaslouží a nejlepší náš hráč byl dorostenec Krůta. Nejen, že dal hezký a zároveň chytrý gól, ale po celý zápas příkladně bojoval.“



Sestavy


TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - V. Zeman [-] , R. Maršík [-] (69. I. Solomakha [-] ) , M. Bartoš [-] (72. D. Růžička [-] ) , M. Tušer [-] , J. Píša [-] , M. Otepka [-] , J. Hála [-] , L. Vávra [-] , L. Holub [-] (46. M. Vlk [-] ) , D. Lerch [-]

TJ Tatran Sedlčany
M. Vančát [-] - F. Hofman [-] , D. Krůta [-] , L. Brotánek [-] , K. Kvěch [-] (90. J. Dvořák [-] ) , J. Vystyd [-] , P. Haas [-] , J. Repetný [-] , M. Sirotek [-] , M. Kdolský [-] , M. Hájek [-] (80. T. Senft [-] )

ŽK: 58. M. Otepka , 68. L. Vávra , 81. J. Píša - 38. K. Kvěch , 48. J. Vystyd , 63. L. Brotánek .
Hráči zápasu: D. Krůta , M. Vančát .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hodek Jakub - CIHLÁŘ František, SIMBARTL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí borci už musí zamakat a doma vyhrát za tři body. S houževnatým soupeřem to nebudou mít ale lehké. Přesto jim věřím, napraví domácí blamáž s Krumlovem. Rozhodne svým důrazem Píša.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích