3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 10:15

20.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Aritma se po vítězství nad Hořovickem posunula na druhé místo


Branky


26. T. Modr , 71. J. Junek , 87. J. Junek - 4. M. Doležal
36

Aritma Praha po těsné domácí prohře s Karlovými Vary na penalty vyhrála dvakrát v řadě poté, co ve 20. kole Fortuna Divize A porazila Hořovicko. Oba týmy sice odcházely do kabin za nerozhodného stavu, po přestávce ale domácí hráči dovršili skvělý obrat a vyhráli. Utkání rozhodovaly standardní situace.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání nezastihl Aritmu v roli velkého papírového favorita v dobrém rozpoložení a lépe vstoupili do zápasu hosté z Hořovicka. Domácí působili od úvodního hvizdu ospalým dojmem a již ve čtvrté minutě inkasovali. Tomáš Balvín na pravém křídle předvedl krásný sprint a poslal do šestnáctky centr, po kterém Martin Doležal přeskočil jednoho z domácích obránců a přesnou hlavičkou o zem na vzdálenější levé tyči zamířil k bližší tyči pražské brány.

 

Aritma mohla vyrovnat po rohovém kopu, který rozehrál Junek, jenže Modr na vzdálenější tyči na rozdíl od hostujícího Doležala nedokázal přesně zakončit a jeho pokus zamířil o nějaký ten metr vedle brány Hořovicka. Hosté se po úvodní šanci domácího týmu zatáhli do obrany a čekali na rychlé protiútoky, jenže Aritma si s nimi dokázala vždy poradit, když míč odvrátila za postranní čáru nebo na rohový kop, a když už šlo do tuhého, tak si pomohla faulem.

 

Pražský celek byl lepší a bylo jen otázkou času, kdy dokáže skórovat. Po necelé půlhodině hry přišel krásný centr Junka z rohového kopu, který propadl z levé strany hřiště na vzdálenější pravou tyč, a Tomáš Modr napálil míč z úhlu do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Aritma dokázala zareagovat na brzy inkasovaný gól, ale do kabin mohli odcházet spokojenější fotbalisté Hořovicka, kteří po standardní situaci hlavičkovali jen těsně mimo.

 

Zatímco začátek zápasu patřil Hořovicku, po přestávce se mince obrátily a Aritmě se podařilo navázat na vydařený závěr prvního poločasu. Fotbalisté pražského celku byli směrem vpřed aktivní a bylo jen otázkou času, kdy se jim znovu podaří skórovat a otočit utkání na svou stranu. Ve druhém poločase se hrálo nicméně na jednu bránu a domácí si vytvářeli brankové příležitosti. První z nich měl Troníček, který po rohovém kopu Junka zamířil ve velké šanci pouze do nohy brankáře.

 

Brankář Hejcman měl štěstí, že ho míč trefil, stejně jako v průběhu prvního poločasu, kdy do jeho náruče po skvělém pasu Hrabáka zamířil z blízkosti ve vyložené brankové příležitosti nikým neatakovaný Kraus. Další příležitost měl na kopačce dobře hrající Modr, jenže zakončení mu nevyšlo ideálně a míč skončil mimo. Poté se Modr blýskl skvělou zpětnou přihrávkou, jenže Plechatý bránu z hranice pokutového území vysoko přestřelil. Skórovat mohl také Glasnovič, jenže na malém vápně se ve stoprocentní šanci neprosadil.

 

Aritma Praha neustále tlačila a utkání na její stranu nakonec zvrátil střídající Beneš, který přišel na hřiště z lavičky, po sprintu k šestnáctce si navedl míč z pravé strany do středu hřiště a diagonální přihrávkou našel na vzdálenější levé tyči nabíhajícího Jiřího Junka, jenž se ve vyložené šanci nemýlil a bez přípravy zamířil technickou střelou pravačkou ke vzdálenější pravé tyči. Domácí dokázali dvacet minut před koncem zápas zaslouženě otočit a rozhodnout mohl po přihrávce Hrabáka střídající Beneš, jenže Hejcman ho skvěle vychytal.

 

Junek šel s Glasnovičem vzápětí dva na jednoho, jenže nepřesně přihrál a kromě rohového kopu se domácí fotbalisté k ničemu nedostali. Obrovskou šanci spálil také Modr, který placírkou z hranice malého pokutového území zamířil mimo. Zahozené šance ale domácí mrzet nemusely, Hrabák napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné střele, kterou brankář Hejcman vyrazil pouze před sebe, a z dorážky se podruhé v zápase prosadil Jiří Junek. Aritma nakonec vyhrála 3:1.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Tomáš Kubr (trenér): „Hodně jsme prospali začátek, ale naštěstí jsme se po obdrženém gólu probrali a začali hrát. Postupně jsme převzali otěže utkání a v prvním poločase jsme byli mírně lepší. Ve druhém poločase už bych řekl, že jsme dominovali. Vytvářeli jsme si šance a jsem rád, že jsme po zodpovědném výkonu utkání zaslouženě zvládli a vyhráli. Chci pochválit celý tým za kolektivní a poctivý výkon.“




Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - F. Turbák [-] , D. Baran [-] (69. J. Beneš [-] ) , A. Kraus [-] , J. Troníček [-] , J. Junek [-] (88. M. Macek [-] ) , V. Kuzmenko [-] (46. O. Rybka [-] ) , T. Modr [-] , P. Plechatý [-] , M. Glasnovič [-] , L. Hrabák [-]

SK Hořovice
D. Hejcman [-] - J. Machurka [-] , J. Kuchař [-] , R. Graf [-] , J. Mojdl [-] - P. Borkovec [-] (57. J. Mach [-] ) , V. Karvánek [-] (67. L. Kubišta [-] ) , P. Berger [-] , M. Doležal [-] (51. J. Kulhánek [-] ) , T. Balvín [-] - J. Šubert [-]

ŽK: 10. M. Glasnovič , 44. L. Hrabák - 44. P. Borkovec , 61. J. Kulhánek , 88. T. Balvín .
Hráči zápasu: L. Hrabák , O. Rybka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ježek Václav - HŮLKA Lukáš, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Reiner

Expert: Milan Vančát
Tip experta: výhra domácích

„Aritma přivezla 3 body z Mariánek, což se asi úplně nečekalo, a myslím si, že doma tyto 3 body potvrdí.“

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích