2:1
(1:0)
52. D. Lerch
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:30

19.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav pokračuje v dobrých výkonech, vyšlápla si na Roudné


Branky


0

Fotbalisté Soběslavi hostili v 19. kole Fortuna Divize A na svém hřišti ve slušné formě hrající Roudné, a kdyby ho dvakrát nezachránila tyč, mohli zvítězit více než jednobrankovým náskokem. Domácí tentokrát nemuseli otáčet vývoj zápasu a po zasloužené výhře 2:1 získali před svými fanoušky tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté boou týmů vstoupili do utkání hodně opatrně a první střely se diváci dočkali až po necelé půlhodině hry, kdy to zkoušeli hosté z Roudné, ale neuspěli. Oba týmy se bály udělat chybu, jelikož si byly moc dobře vědomy o síle a kvalitě svého soupeře, který by ji ihned dokázal bez ostychu potrestat. A daná situace nastala po půlhodině hry, když domácí Kuník dlouhým pasem našel rozeběhnutého Dvořáka, který zatáhl míč do šestnáctky a předložil ho Filipovi Vaňkovi, jenž v obrovské šanci nezaváhal a poslal Soběslav do vedení.

 

Začátek druhého poločasu nezastihl Soběslav nejlepším rozpoložení. Roudné bylo rychlejší, častěji drželo míč na svých kopačkách a vpředu bylo nebezpečnější. Hosté měli územní převahu, kterou se jim podařilo po pouhých sedmi minutách druhého poločasu přetavit ve vyrovnávací gól, který vstřelil Daniel Lerch poté, co využil nedorozumění domácích obránců a střelou na přední tyč nedal Kuníkovi šanci. Roudné bylo po vyrovnávacím gólu nadále nebezpečnějším týmem, ale postupem času mu začal docházet dech.

 

Fotbalisté Soběslavi vycítili šanci a po pečlivé práci směrem dozadu vyráželi do rychlých protiútoků, po jednom z nichž dvacet minut před koncem mohl přijít rozhodující úder. Bouchal krásnou přihrávkou vyzval ke skórování Filipa Vaňka, který už se po prostřelení brankáře radoval z gólu, jenže radost mu překazilo břevno. Pět minut na to Hromada vybojoval rohový kop a po praženém centru Nohavy na vzdálenější tyči vrátil míč hlavou před bránu Boháč, jehož sklepnutí využil Karel Chotovinský a hlavičkou pod břevno poslal domácí do vedení.

 

Filip Vaněk byl hodně vidět a deset minut před koncem se postavil k rozehrání volného přímého kopu, jeho rána ale podruhé v zápase zamířila do tyče a branková konstrukce hostí mu zabránila ve skórování hattricku. Z dorážky mohl skórovat Žalda, jenže byl faulován a na řadu přišla penalta, která pro Soběslav v letošní sezóně není příliš velkou výhodou, a dokonale se to potvrdilo, když ji v závěru utkání nedokázali proměnit. Roudné vycítilo šanci a snažilo se vyrovnat, druhý gól v zápase se jim ovšem vstřelit nepodařilo. Soběslav si vedení pohlídala a v závěru zápasu byl vyloučen Otepka, který fauloval v úniku Uličného.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka (vedoucí týmu): „Soupeř z Roudného byl kvalitou asi nejlepší na jaře a jsem rád, že jsme to zvládli a pokračujeme v dobrých výkonech.“




Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - J. Suchan [-] , K. Chotovinský [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] - V. Žalda [-] (87. P. Janoušek [-] ) , P. Nohava [-] , F. Vaněk [-] (90. V. Wimmer [-] ) , M. Mazouch [-] , P. Bouchal [-] (82. E. Uličný [-] ) - M. Dvořák [-] (75. J. Šmídmajer [-] )

TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - D. Lerch [-] , V. Zeman [-] , R. Maršík [-] (82. M. Vlk [-] ) , M. Tušer [-] , J. Píša [-] (82. I. Solomakha [-] ) , O. Otepka [-] , M. Otepka [-] , J. Hála [-] , L. Vávra [-] (62. M. Bartoš [-] ) , L. Holub [-]

ŽK: 77. P. Bouchal , 90. P. Janoušek , 90. M. Kuník - 46. J. Hála , 58. J. Píša , 79. D. Lerch , 80. M. Otepka . ČK: 85. M. Otepka .
Hráči zápasu: F. Vaněk .
Počet diváků: 358. Rozhodčí: Cihlář Jan - SIMBARTL Václav, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.