1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 10:30

19.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hráči Tatranu vezou zaslouženě tři body z Českého Krumlova


Branky


55. T. Tauber - 10. M. Hájek , 82. K. Kvěch
0

Fotbalisté Tatranu byli od počátečního hvizdu rozhodčího v prvním poločase lepším mužstvem a výsledek o poločase neodpovídal dění na hřišti. O poločase mělo být na ukazateli skóre 0:4, jenže Sedlčany opět neproměňovaly vyloužené šance a dávaly domácím příležitost vrátit se zpět do zápasu. Nakonec však zvítězily těsně 2:1 a odvezly si domů všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v 7. minutě utkání se pěkně uvolnil v pokutovém území Petr Haas, ale trefil jen připravenou náruč brankáře. O dvě minuty později předvedl nevídané sólo přes celé hřiště Dvořák, když šel ze strany na brankáře, ten ale jeho střelu po zemi vyrazil. V desáté minutě ovšem Petr Haas uvolnil Martina Hájka, který poslal Tatran do vedení. Vzápětí musel zasahovat sedlčanský brankář Milan Vančát, když střelu domácího hráče vyrazil na rohový kop a zabránil Českému Krumlovu vyrovnat.

 

Vančát poté chytil centrovaný míč a přímo z výkopu poslal do úniku Němce, který se snažil přehodit domácího brankáře,ale branku minul. Kdyby střílel po zemi, musel to být gól. Němec měl pár okamžiků na to další obrovskou šanci, ani tentokrát se mu ji ale proměnit nepodařilo. Kdolského střelu v dalším průběhu zápasu vyrazil brankář Říha na rohový kop, po kterém vytlačil střelu Dvořáka mířící přesně k tyči fantastickým zákrokem.

 

Deset minut před přestávkou vyrazil na steč střední obránce Vystyd a po krásné narážečce se ocitl sám před bránou, jeho bombu po zemi ale Říha vyrazil a o tři minuty později si poradil i s pokusem Kdolského, který ani podruhé v zápase neuspěl.

 

Do druhého poločasu vstoupili hostující fotbalisté Sedlčan za jednobrankového vedení vlažně a domácí začali zlobit. A přišlo vyrovnání, když se deset minut po přestávce prosadil Tomáš Tauber. Krátce na to mohl Slavoj utkání otočit, Milan Vančát ale nebezpečnou hlavičku po necelé hodině hry dokázal bravurně zneškodnit.

 

V závěru zápasu došly domácím síly, čehož Tatran Sedlčany dokázal využít. Hosté převzali iniciativu, která vyústila ve vítěznou branku. Krůta posunul míč na nabíhajícího Kryštofa Kvěcha, jenž krásnou akci Sedlčan zakončil střelou ke vzdálenější tyči, a osm minut před koncem zápasu vystřelil svému týmu zasloužené tři body.

 

Zdroj: Jiří Voráček, fotbal.tatransedlcany.cz



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Jiří Voráček (vedoucí týmu): „Pochvalu zaslouží celé mužstvo za to, že zápas dotáhlo do vítězného konce a hlavně za předvedenou hru v prvním poločase, až na to zakončení. Nejlepší hráč na hřišti byl Jarda Repetný, který dokázal podél lajny obehrát čtyři soupeře a až pátý ho zastavil faulem.“




Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
F. Říha ml. [-] - M. Kroupa [-] (86. M. Neckář [-] ) , M. Dudák [-] , D. Tůma [-] , F. Persán [-] (78. M. Strapek [-] ) , L. Mravec [-] (46. M. Svoboda [-] ) , J. Wagner [-] , T. Tauber [-] , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , M. Švec [-]

TJ Tatran Sedlčany
M. Vančát [-] - D. Němec [-] , L. Brotánek [-] , M. Dvořák [-] , K. Kvěch [-] (87. V. Lípa [-] ) , M. Hájek [-] (68. D. Krůta [-] ) , P. Lípa [-] , P. Haas [-] , J. Repetný [-] (87. F. Hofman [-] ) , M. Kdolský [-] , J. Vystyd [-]

ŽK: 43. L. Mravec , 85. D. Tůma , 87. M. Svoboda - 43. J. Vystyd , 65. P. Haas .
Hráči zápasu: D. Němec , J. Repetný , M. Kdolský .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: Pálek Ondřej - LANGMAJER Lukáš, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.