M. Geňo 15.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 10:30

19.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kapitán Marian Geňo vystřelil Slavii desáté vítězství v řadě


Branky


15. M. Geňo
0

Nedělní program Divize A měl na programu jediné utkání, ve kterém Karlovy Vary proti Klatovům usilovaly o jubilejní desáté vítězství v řadě. O osudu zápasu rozhodl jediný gól, který po necelé čtvrthodině hry vstřelil kapitán Marian Geňo, a Slavia v letošní sezóně potřetí vyhrála nejtěsnějším rozdílem 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy nastoupily do jediného nedělního utkání hodně opatrně. Ani jeden z mančaftů se nehnal nikterak bezhlavě dopředu a zdálo se, že se čeká na to, kdo udělá první chybu, která přišla ze strany hostů.

 

Milan Novotný po necelé čtvrthodině hry našel v pokutovém území krásnou přihrávkou Marina Geňa, který se ve vyložených šancích nemýlí a ani proti Klatovům nezaváhal, když rozvlnil síť a poslal Karlovy Vary do jednobrankového vedení.

 

Pokud by někdo očekával ze strany vedoucího celku Divize A další střelecký koncert, v případě tohohle zápasu by se mýlil. Hosté z Klatov velice důrazně chodili do osobních soubojů a Karlovy Vary měly minimum času a prostoru na to, aby se mohly prezentovat svou kombinační hrou.

 

Klatovy ovšem nejsou jediným soupeřem, který se tímto stylem hry proti favoritovi utkání prezentoval. Domácí se těžko dostávali do zakončení, ale jednu šanci si přece jen ještě v průběhu prvního poločasu dokázali vytvořit.

 

Deset minut před přestávkou mohl navýšit vedení Karlových Varů Dan Krlička, ale brankář Rojík se zaskvěl skvělým zákrokem a zachránil Klatovy od druhého inkasovaného gólu. Slavia byla i po přestávce lepším týmem, jejím akcím ovšem chybělo přesné zakončení, na tož efekt.

 

Výjimku tvořila šance domácího kapitána Mariana Geňa, který po krátké přihrávce od Martina Psohlavce pálil těsně mimo a druhý gól nepřidal. Karlovy Vary ovšem udržely čisté konto a potřetí v sezóně zvítězily nejtěsnějším rozdílem 1:0.

 

Zdroj: slaviakv.cz



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Karel Tichota (trenér): „Nebylo to jednoduché utkání. Věděli jsme, že Klatovy hrají o záchranu. Viděl jsem, jejich poslední domácí zápas, kdy hrály s Jankovem a bylo to velice bojovné utkání, takto se ale hraje o záchranu. Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého. Myslím si, že se to potvrdilo. Klatovy se tady ukázaly jako kvalitní soupeř. Nám se povedl dát v prvním poločase zase jeden gól a měli jsme tam některé další šance, které už jsme neproměnili, takže si nakonec těch tří bodů ceníme.“




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - M. Novotný [-] (69. M. Királyi [-] ) , M. Geňo [-] , J. Staněk [-] , L. Mestl [-] , M. Psohlavec [-] , P. Maňák [-] (90. Z. Skala [-] ) , R. Vokáč [-] , D. Krlička [-] , M. Pěkný [-] , J. Samek [-] (46. P. Kořistka [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - P. Kotrba [-] (68. J. Sojka [-] ) , M. Janda [-] , F. Diviš [-] , M. Lukeš [-] - J. Szedmák [-] , T. Jůda [-] , I. Vojtko [-] (74. L. Krásný [-] ) , D. Pavlovič [-] , D. Dolanský [-] - M. Požárek [-]

ŽK: 76. M. Királyi , 90. J. Staněk - 28. P. Kotrba , 55. M. Janda , 68. T. Jůda .
Hráči zápasu: M. Geňo - J. Rojík .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Lafek David - MACHÝČEK Lukáš, LEŠKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.