Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Žirovnice rozhodla o vítězství již v úvodu duelu


Branky


0

Poslední jarní zápas skončil jednoznačným výsledkem 6:1 pro domácí Žirovnici. Výsledek zápasu velmi ovlivnil drtivý vstup do zápasu, který měli fotbalisté Žirovnice, ve 2. minutě již vedli 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrál se celkem pohledný fotbal z obou stran. Výsledek ovlivnil začátek zápasu, když ve 2. minutě to bylo 2:0. Hosté z Plačkova však hráli aktivně až do konce zápasu - vytvářeli si šance, ale s proměňováním šancí to bylo horší. Ve 2. poločase už Žirovničtí hráli na udržení výsledku, přesto Plačkov nehrál pasivně. Obranu hostů nejvíce zaměstnávali oba útočníci Pokorný, Musil, kteří se uměli prosadit i střelecky.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Martin Pokorný, trenér Žirovnice B: Skvěle nám vyšel začátek zápasu. Myslím, že jsme konečně sehráli velmi dobré utkání. Dařilo se hlavně střelecky, avšak i s celkovým výkonem mužstva jsem byl spokojen.

TJ Sokol Plačkov
Tomáš Kořenář, vedoucí mužstva Plačkova: Bohužel jsme nezvládli úvod utkání, od kterého se odvíjel celý zápas. Přesto si myslím, že výsledek neodpovídá průběhu utkání. Nedařilo se střelecky.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
T. Trepka [-] - A. Popelka [-] (46. J. Omasta [-] ) , J. Kořínek [-] , J. Kešner [-] (54. D. Buchta [-] ) , P. Doležal [-] - M. Žižka [-] (79. R. Hanzal [-] ) , M. Rušil [-] , J. Metlička [-] , M. Kořínek [-] (67. M. Tomšů [-] ) - M. Pokorný [-] (71. T. Severa [-] ) , Z. Musil [-]

TJ Sokol Plačkov
M. Němec [-] - L. Palán [-] , R. Hájek [-] , R. Tesař [-] , M. Němec [-] - R. Štěpán [-] , L. Ehrlich [-] , O. Kubů [-] , T. Keller [-] - Z. Štěpán [-] , R. Zemek [-]

ŽK: 77. M. Rušil - 77. L. Ehrlich .
Hráči zápasu: Z. Musil , M. Pokorný - R. Zemek .
Místo: Žirovnice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.