0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová vybojovala dva body v Roudné


Branky


0

Fotbalisté Roudné si z bojovného utkání proti Březové odnesly bod, když po bezbrankové remíze dokráčelo fyzicky náročné utkání do penaltového rozuzlení, ve kterém byli úspěšnější hostující hráči Olympie Březové a ukončili sérii dvou výher domácích, kteří na jaře před svými fanoušky poprvé prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo pořádně zostra, když měl po několika sekundách na noze gól domácí Bartoš, jenže bránu ve vyložené šanci minul, stejně jako po čtvrthodině hry na straně Březové hostující Peterka, a tak utkání, ve kterém se oba týmy prezentovaly fyzicky náročným fotbalem, pokračovalo bez branek.

 

Březová dobře zhušťovala střed hřiště, a tak se domácí fotbalisté snažili roztahovat hru do křídel, jenže hostující obrana byla velice dobře organizována a dokázala si i s touto herní variantou poradit. Během úvodních pětačtyřiceti minut se tak fanoušci žádného gólu nedočkali.

 

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako první. Roudné se nadále prezentovalo hrou po křídelních prostorech, jenže Březová vyrážela do nebezpečných protiútoků, ze kterých pramenily dvě slibné šance, Kratochvíl ani Peterka ale prolomit bezbrankové skóre nedokázali, na penalty ovšem hosté vyhráli.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Březová
Petr Peterka (trenér): „ Soupeř si v posledních minutách zápasu vytvořil tlak a zahrával sérii několika rohových kopů, ze kterých měl možnost vstřelit branku, naši hráči ale centry domácích odvrátili nebo fotbalisté Roudné špatně zakončili . Po devadesáti minutách tak o vítězi utkání rozhodovaly pokutové kopy, v kterých byli lepší hráči Olympie a odvezli si z hřiště Jihočechů dva body.“



Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - D. Lerch [-] , M. Vlk [-] (87. D. Samek [-] ) , V. Zeman [-] , R. Maršík [-] , M. Bartoš [-] (70. D. Růžička [-] ) , M. Tušer [-] , J. Píša [-] , M. Otepka [-] , L. Vávra [-] (90. J. Vogl [-] ) , L. Holub [-]

FK Olympie Březová
T. Martinec [-] - D. Peterka [-] , V. Neudert [-] , J. Šaloun [-] , D. Horvát [-] , T. Veselovský [-] (53. P. Neumann [-] ) - D. Martinec [-] , P. Peterka [-] , R. Domin [-] (72. V. Štrunc [-] ) , M. Kratochvíl [-] , J. Kašpar [-] -

ŽK: 64. L. Vávra - 71. D. Martinec .
Hráči zápasu: M. Kratochvíl , V. Neudert .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Braun Martin - KVAČEK Jan, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.