2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 10:15

18.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mariánské Lázně málem v Přešticích dokonaly velký comeback


Branky


0

Fotbalisté Mariánských Lázní zavítali v 18. kole Fortuna Divize A do Přeštic, kde těsně prohráli. Utkání rozhodl Jakub Bešta a koneckonců také rozhodčí, který proti hostům odpískal penaltu, zatímco proti domácím v samotném závěru nikoliv. Nebylo by to až tolik důležité, kdyby se Mariánským Lázním pět minut před koncem nepodařilo snížit a díky inkriminovanému okamžiku těsně neprohráli 2:1. Ukázalo se, že video by se hodilo i v nižších českých soutěžích. Rozhodčí ovlivnil utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mariánské Lázně vykročily do zápasu pořádně zostra, když Matěj Kravar krásnou táhlou střelou ze střední vzdálenosti po pár sekundách hry orazítkoval tyč. Po půlhodině hry měl poté obrovskou šanci Petr Holub, který běžel sám na bránu, jenže domácí brankář ho fantasticky vychytal.

 

Přeštice se během úvodního poločasu několikrát dostaly do náznaku šance, jenže žádnou s příležitostí nedokázaly dotáhnout do konce. Obrana Mariánských Lázní byla pevná a domácí se ji marně snažili překonat, jelikož jim ve finální fázi chyběla přesná přihrávka nebo překvapivý moment.

 

Po úvodním poločase plném nepřesností na obou stranách Mariánské Lázně zahájily druhý poločas jak nejhůře mohly, když je domácí fotbalisté zaskočili kuriózním gólem. Jakub Bešta na levém křídle předvedl parádní sprint a poté poslal do ohně centr, který se přes hlavu Šmejkala snesl do brány.

 

Jakub Bešta byl klíčovým hráčem zápasu a těžko říci, zda centroval a nebo brankáře Mariánských Lázní zaskočil úmyslně, každopádně se mu to podařilo dokonale a druhý gól vstřelil z penalty. Domácí nastřelili ruku jednoho z hráčů Mariánských Lázních a rozhodčí nařídil pokutový kop.

 

Mariánské Lázně ve zbytku utkání vzhledem ke skóre otevřely hru a vzadu hráli pouze na tři obránce. Po hodině hry se hostům málem podařilo snížit, jenže Matěj Kravar podruhé v zápase orazítkoval brankovou konstrukci, když jeho rána tentokrát orazítkovala břevno domácí brány.

 

Hostující tým si vypil kalich hořkosti do úplného dna, jenže tomu tak vůbec nemuselo být, kdyby měl trochu více štěstí a rozhodčí v závěru neudělal chybu, kterou výrazně ovlivnil výsledek. Pět minut před koncem se Mariánským Lázním podařilo snížit a v poslední minutě zápasu málem vyrovnali.

 

Michal Drahorád v 87. minutě zápasu využil zmatků v domácí obraně po centru a napálil míč z úhlu téměř do prázdné brány. V samotném závěru se poté Petr Holub řítil do samotného úniku a v tísni těsně minul bránu, jenže těsně předtím, než vystřelil, byl sražen k zemi. Penalta se ale nepískala.



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Mariánské Lázně
Matěj Kravar (záložník): „ Neviděl jsem od nás vůli po vítězství jako v zápase s Petřínem. Máme na bojovnosti založenou hru a začali jsme hrát pozdě, až za stavu 2:0, což mě mrzí. Nevycházela nám kombinace v určitých pasážích hry. Ospalý výkon. Musíme se zvednout a bodovat doma s Aritmou. Vyříkat si chyby, které jsme dělali, a vrátit se k tomu, co nás zdobí. Bojovat, rvát se a ona pak ta fotbalovost přijde sama. Kvalitu na to máme. Gratuluji Přešticím, kteří měli větší vůli po vítězství. Myslím, že nás v závěru poškodil rozhodčí, když neodpískal penaltu po faulu na našeho Petra Holuba, na to se nemůžeme ale vymlouvat. Za naši prohru mohl náš výkon.“



Sestavy


FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - J. Duchek [-] , V. Lecjaks [-] - I. Blahoudek [-] , M. Zdeněk [-] , J. Bešta [-] - M. Strejček [-] (90. P. Bešta [-] ) - M. Ansuma [-] , L. Kuhajda [-] (81. Z. Sýkora [-] ) , J. Milota [-] , J. Möglich [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - V. Kafka [-] (72. M. Lopata [-] ) - M. Drahorád [-] , J. Lattisch [-] - M. Lukáš [-] , D. Cinkanič [-] (35. F. Nedbalý [-] ) , P. Holub [-] , Z. Štěpán [-] , D. Pěček [-] (55. T. Kabelák [-] ) , M. Kravar [-] , P. Grambal [-]

ŽK: 56. J. Bešta - 60. J. Lattisch , 69. M. Drahorád , 90. M. Kravar .
Hráči zápasu: J. Bešta - P. Holub , M. Kravar .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Novotný Miroslav - ŠTUK Jaromír, URBAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.