2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2018 15:30

17.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová oplatila Českému Krumlovu srpnovou porážku a odčinila prohru v Soběslavi


Branky


0

Fotbalisté Březové v srpnu loňského roku podlehli Českému Krumluvu na jihu Čech rozdílem třídy, do domácího utkání šli ovšem od úvodních minut s touhou po vítězství a za svou snahu byli odměněni, když v prvním i druhém poločase vstřelili jednu branku a zvítězili 2:0. Rozhodl závěr prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vstoupila na jaře do prvního domácího utkání proti Českému Krumlovu od úvodních minut s velkou touhou po vítězství. Od prvních minut se ovšem její fotbalisté prezentovali pouze dlouhými nákopy za obranu hostů, které většinou mířily do území nikoho, a když se domácí rozhodli zrychlit hru kolmou přihrávkou do šestnáctky, dopadla úplně stejně jako předchozí nákopy. Příliš branek se tedy od zápasů očekávat nedalo.

 

Český Krumluv se prezentoval na rozdíl od svého soupeře rychlou kombinační hrou, jenže také on měl velké problémy s finální přihrávkou a do žádné slibné brankové příležitosti se nedostal. V závěru prvního poločasu vybojovali domácí volný přímý kop a krásná střela se od levé tyče odrazila před bránu, čehož využil Jan Kašpar a z blízkosti nezaváhal, když poslal míč do prázdné brány a domácí odcházeli do kabin spokojenější.

 

Domácí mohli krátce po přestávce navýšit své jednobrankové vedení, když se jeden z domácích útočníků řítil sám na bránu, Filip Hňup ale rychle vyběhl ze své brány a skvěle se mu vrhl pod nohy. Český Krumlov šance domácího celku probrala z letargie a po přestávce měl velkou územní převahu. Hosté zpřesnili rozehrávku, přenášeli hru ze strany na stranu a dostávali se do zakončení, jenže střely zpoza šestnáctky byly zablokovány.

 

Fotbalisté Českého Krumlova se navzdory obrovské aktivitě a pohledné kombinační hře ke vstřelení gólu nedostali a přibližně čtvrthodiny před koncem naopak inkasovali. Březová spoléhala na rychlé protiútoky a s příbývajícími minutami se míč překopával z jedné strany na druhou, čehož dokonale využil David Vaněček, když si mezi dvěma obránci naběhl na kolmý pas a nádhernou střelou z hranice šestnáctky zamířil přes vybíhajícího Filipa Hňupa do vzdálenějšího pravého horního rohu brány.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka (záložník): „Vstup do zápasu se nám vydařil. Od začátku utkání byla snaha o hru po zemi a také dostat se za obranu soupeře dlouhými balóny. Soupeř však tomuto tlaku odolával, a když jsme se dostali do brankové příležitosti, tak jsme v zakončení byli nepřesný. Koncem prvního poločasu se nám po standardní situaci podařila vstřelit branka a za tohoto stavu se odcházelo po prvním poločase do kabin. V druhém poločase nás soupeř více napadal a snažil se narušit naší rozehrávku. Domácí hráči se s tím vyrovnali a po dlouhém balónu za obranu jsme vstřelili druhou branku. V posledním deseti minutách utkání se domácí hráči více stáhli na svojí polovinu a soupeř se dostal více do hry, ale domácí si již vítězství podrželi a získali důležité body.“




Sestavy


FK Olympie Březová
V. Štrunc [-] - D. Horvát [-] , J. Šaloun [-] , D. Peterka [-] , D. Vaněček [-] , V. Neudert [-] - M. Kratochvíl [-] (75. P. Neumann [-] ) , R. Domin [-] (67. T. Bereczký [-] ) , J. Kašpar [-] , P. Peterka [-] (61. J. Štěrba [-] ) , D. Martinec [-] -

FK Slavoj Český Krumlov
F. Hňup [-] - M. Kroupa [-] , M. Dudák [-] , M. Švec [-] , F. Persán [-] , J. Wagner [-] , T. Tauber [-] , V. Novák [-] , V. Beránek [-] , J. Kabele [-] , L. Mravec [-] (26. M. Strapek [-] )

ŽK: 54. F. Persán .
Hráči zápasu: D. Vaněček , J. Šaloun , J. Kašpar .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šimeček Libor - KYNCL Tomáš, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.