Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2018 10:30

17.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Psohlavec potvrdil fantastickou formu a dopomohl k výhře Karlových Varů hattrickem, Kalina předvedl parádní gesto fair-play


0

Slavia Karlovy Vary střílí góly jako na běžícím páse a výjimkou nebylo ani nedělní utkání proti Přešticím, do jejichž sítě se trefili domácí celkem šestkrát a hned čtyři branky vstřelili již v průběhu prvního poločasu. Pikantní na tom je, že všechny čtyři góly během úvodních pětačtyřiceti minut obstaral Martin Psohlavec a během pouhých 14 minut zkompletoval čistý hattrick, ani zdaleka to ale nebylo z jeho strany všechno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vzpomínáte si na fenomenální výkon Roberta Lewandowskiho v dresu Bayernu proti Wolfsburgu, když v rozmezí pouhých devíti minut vstřelil pět gólů? Něco podobného v neděli předvedl v dresu Slavie Karlovy Vary útočník Martin Psohlavec, který během pouhých 19 minut utkání vstřelil čistý hattrick a do přestávky přidal ještě jeden. Martina Psohlavce můžeme bez okolků přirovnat k Cristianovi Ronaldo, je mu totiž úplně jedno odkud střílí, jestli zprava, zleva a nebo hlavou.

 

Bez spoluhráčů a skvělých přihrávek by to ovšem nešlo. Slavia předvedla skvělý kolektivní výkon, když svému ostrostřelci postupně přihrávali na góly Pavel Maňák, Milan Novotný, Jan Kalina a Ladislav Mestl. Kromě gólových okamžiků se ovšem odehrál i jeden krásný fotbalový a sportovní moment, když během prvního poločasu byla pro Jana Kalinu odpískána penalta, jenže domácí fotbalista upozornil na to, že se o faul na jeho osobu nejednalo. Absolutní respekt.

 

O výsledku bylo již dávno rozhodnuto, navzdory špatnému počasí ale i po přestávce padaly góly, konkrétně dva. Oba týmy se soustředily na to, aby zápas dohrály, pokud možno, bez zranění a hráči obou týmů si dávali pozor, aby to v osobních soubojích zbytečně nepřehnali. Ne vždy se to podařilo, ale v drtivé míře ano. Nyní už ke gólům, patý zásah na pažbě po přestávce zaznamenal Martin Psohlavec, který během letošní sezóny vstřelil již 23 branek.

 

Jedinou kaňkou na další vysoké výhře vedoucích Karlových Varů, kterou v závěru zápasu ještě podtrhl Milan Novotný, bylo zranění skvěle hrajícího Jana Kaliny. Domácí fotbalista v prvním poločase předvedl skvělé sportovní gesto, po přestávce ho ovšem potkalo nepříjemné zranění. Jan Kalina si bez zavinění soupeře podvrtnul kotník a po přestávce musel bohužel hřiště předčasně opustit. Jiří Chára podruhé udržel čisté konto.

 

Zdroj: slaviakv.cz

 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
slaviakv.cz: „ Výborný vstup do soutěže. Šest bodů, skóre 13:0, na kontě Jirky Cháry dvě vychytané nuly, osm střeleckých zářezů Martina Psohlavce, pohledná kombinační hra, desetibodový náskok na druhou Viktorii Mariánské Lázně. To je charakteristika prvních dvou jarních utkání, byť odehraných s mužstvy z konce tabulky.“




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - M. Novotný [-] , J. Staněk [-] , L. Mestl [-] , M. Psohlavec [-] , P. Maňák [-] , R. Vokáč [-] (77. P. Gabriel [-] ) , D. Krlička [-] , J. Kalina [-] (68. D. Jovičič [-] ) , M. Pěkný [-] , P. Kořistka [-] (46. Z. Skala [-] )

FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - J. Duchek [-] , V. Lecjaks [-] - V. Fiala [-] (46. P. Bešta [-] ) , Z. Sýkora [-] (46. V. Zelenka [-] ) , I. Blahoudek [-] , J. Bešta [-] , M. Zdeněk [-] - M. Strejček [-] - J. Milota [-] , L. Kuhajda [-]

Hráči zápasu: J. Chára , M. Psohlavec , J. Kalina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Baum Tomáš - TROJAN Michal, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.