2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2018 17:00

16.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Tatran vybojoval bod proti Klatovům


Branky


1

Fotbalisté Tatranu Sedlčany ve středeční dohrávce 16. kola Fortuna Divize A přivítali na svém hřišti Klatovy, které o víkendu odehrály slušné utkání na půdě vedoucích Karlových Varů. Domácí se museli obejít bez brankáře Milana Vančáta, který odcestoval s českou reprezentací plážového fotbalu do Číny. Dále Sedlčanům chyběl zraněný Soldát, Lípa a také Petr Haas, který byl nedávno zvolen Hráčem kola. Příležitost tak dostali mladíci jako Matoušek nebo Dvořák, kteří byli připraveni zasáhnout do zápasu ze střídačky. Tatran dohrával zápas o deseti, nakonec ale po remíze 2:2 vybojoval cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran na rozdíl od posledního zápasu od úvodních minut nepodával vůbec dobrý výkon, a když se k němu přidali i hosté, úvodní poločas příliš fotbalovosti nepobral. Ačkoliv na rozdíl od Sedlčan se Klatovům podařilo z ničeho udeřit, když se již po necelých sedmi minutách prosadil Požárka, který využil nepozornosti domácí obrany a propadnutého míče.

 

Sedlčany si za celých pětačtyřicet minut vytvořily pouze jednu slibnou brankovou příležitost, když po rohovém kopu mohl vyrovnat Hájek, jenže Hájek v hostující bráně Klatov vytáhl excelentní zákrok a domácí tak odcházeli do kabin s jednobrankovým mankem.

 

 

Druhý poločas byl jako nebe a dudy. Domácí za jednobrankového manka pořádně zvýšili obrátky a po přestávce byli mnohem lepším týmem, jenže hosty držel nad vodou fantasticky chytající Rojík. Obrovskou šanci měl Dvořák, který už se ocitl kompletně za hostující obranou, jenže radost mu zkazil avizovaný Rojík. Gól se dal z domácí strany dříve či později očekávat a také se ho Tatran dočkal, když se po centru Repetného prosadil hlavou Hájek.

 

Pod první gólovou akci Sedlčan se výraznou měrou podepsal Matoušek, který měl vzápětí dvě slibné šance, jenže ani jedna z nich vedoucím gólem neskončila, a tak přišel trest. Domácí obrana opět výrazně zaspala a po kolmé přihrávce zatáhl za záchranou brzdu Vystyd, který v pokutovém území fauloval a kromě penalty byl potrestán červenou kartou. Následnou penaltu proměnil Krejčí a Klatovy 18 minut před koncem znovu vedly - 2:1.

 

Navzdory tomu, že domácí fotbalisté dohrávali zápas o deseti, rozhodně se nevzdali a zůstali hlavami nahoře, což bylo klíčové. Sedlčany předvedly obrovskou morální sílu a i přes oslabení dokázali čtyři minuty po inkasovaném gólu vyrovnat na konečných 2:2, když se po dalším parádním centru z kopačky Repetného prosadil tentokrát Kdolský. Domácí mohli dokonce zápas otočit, ale Brotánka vychytal Rojík, zatímco Repetný a Matouška mířili mimo. Na penalty nakonec vyhrály hostující Klatovy, kterým musel spadnou obrovský kámen ze srdce.

 

Zdroj: fotbal.tatransedlcany.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
TJ Tatran Sedlčany: „ Mladíci si navzdory neúspěšnému penaltovému rozstřelu zaslouží pochvalu za statečnost a ve druhém poločase i předvedou hru, stejně jako za velkou morální sílu. Škoda, že kvůli onemocnění musel ze hřiště odstoupit dobře hrající Hájek. V neděli hrajeme opět doma proti Jankovu a k dispozici už by mělo být více hráčů.“




Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - M. Sirotek [-] , D. Krůta [-] (46. L. Matoušek [-] ) , L. Brotánek [-] , M. Dvořák [-] , K. Kvěch [-] (90. J. Dvořák [-] ) , M. Hájek [-] (62. F. Hofman [-] ) , P. Lípa [-] , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] , J. Vystyd [-]

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - J. Szedmák [-] , M. Lukeš [-] , F. Diviš [-] , M. Janda [-] - J. Sojka [-] (80. D. Tříska [-] ) , D. Pavlovič [-] , P. Kotrba [-] , T. Jůda [-] (20. D. Dolanský [-] ) - L. Krásný [-] (64. K. Krejčí [-] ) , M. Požárek [-]

ŽK: 42. L. Brotánek , 54. M. Kdolský - 28. D. Pavlovič , 34. M. Janda , 74. K. Krejčí , 90. D. Tříska . ČK: 72. J. Vystyd .
Hráči zápasu: L. Matoušek , J. Repetný , M. Hájek - J. Rojík .
Počet diváků: 275. Rozhodčí: Průcha Miroslav - URBAN Michal, VNUK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 4. 2018 07:27
Druhý gól Klatov rozhodně nepadl z penalty..