Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pacov potvrdil roli favorita a zvítězil


0

Do Žirova, na nově zrekonstruované hřiště, přijeli fotbalisté Pacova. Hosté byli většinu zápasu lepší a zaslouženě vyhráli 4:2. Dvě branky dali Pacovští z pokutových kopů. Nepříjemností je vážné zranění Robina Mašáta, který si přetrhl kolenní vazy a čeká ho roční pauza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Žirova přijel kvalitní soupeř, jehož rozcvičku sledoval kompletní tým domácích, kteří tradičně zapomněli dresy…

Vstup do utkání domácím nevyšel, když propadli na levé straně hřiště a po centru z levé strany bez problému skóroval Gavrecký. Domácí byli trochu zaskočeni tlakem Pacova a v prvních 20 minutách se takřka nedostali za půlící čáru. Následně se hra vyrovnala a důsledkem bylo vyrovnání Nebesařem.

Pacov po vyrovnání opět přitlačil na pilu a po zbytečném zákroku ve vápně Brože bezpečně penaltu proměnil Gavrecký. Ještě do poločasu Žirov opět srovnal, když z metru po hraniční ofsajdové situaci dorazil Nebesař krásný oblouček Moravy.

Ve druhém poločase byli opět lepší hosté z Pacova, když se nejprve trefil po úniku z levé strany Dvořák. Domácí hrozili zejména z rychlých brejků, když své možnosti neproměnil Šťastný, Cvrček nebo Mašát. Právě zranění Mašáta je největší kaňkou na jinak poklidném zápase, neboť si přetrhl kolenní vazy a čeká ho roční pauza.

Ke konci utkání zvýšil na rozdíl dvou branek z penalty po faulu Harudy Rybčák a utkání se poté již dohrávalo.

Hosté zaslouženě vyhráli, domácí zase čekala druhá fáze s občerstvením a kulturním programem na hřišti.

Utkání s přehledem řídil Ságl, jehož výkon sledovalo 21 diváků.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Střepina Žirov
Jiří Doležal, trenér Žirova: Hosté vyhráli zaslouženě, byli na jaře nejkvalitnějším týmem, který jsme potkali. Jsem rád, že jsme s nimi vydrželi držet krok po většinu zápasu a nejvíce mne mrzí další ztráta Mašáta.




Sestavy


TJ Střepina Žirov
Z. Zrutský [-] - J. Cvrček [-] , T. Haruda [-] , R. Bratrů [-] , J. Brož [-] - R. Mašát [-] (75. J. Doležal [-] ) , M. Bělík [-] , L. Morava [-] , L. Jonáš [-] - L. Nebesař [-] (66. P. Křivan [-] ) , M. Šťastný [-]

TJ Slavoj Pacov B
T. Pistulka [-] - M. Dvořák [-] , M. Bezemek [-] , J. Kuran [-] , M. Miskai [-] - M. Maršík [-] , J. Kerouš [-] , P. Gavrecký [-] , L. Rybčák [-] - D. Podolský [-] , J. Přibyl [-]

ŽK: 68. L. Jonáš , 79. T. Haruda - 7. M. Miskai .
Hráči zápasu: L. Nebesař - P. Gavrecký .
Místo: Žirov. Počet diváků: 21.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.