4:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Kamenice nad Lipou si poradilo v domácím utkání s Červenou Řečicí


Branky


18. J. Krejčí (vl.) , 54. T. Filípek , 63. P. Zdeněk , 77. P. Zdeněk - 6. M. Kubánek , 42. F. Bouz
0

Domácí tým, který bojuje o nejvyšší příčky, hostil o záchranu bojující tým z Červené Řečice. Podzimní vítězství Kamenice režíroval především David Růžička, který vstřelil na podzim ve druhém poločase hattrick a Kamenice si tehdy odvezla vítězství 4:1. Vzhledem k podzimnímu zápasu ale především k postavení v tabulce, tedy nastupovali domácí do zápasu v roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se hrálo vyrovnané utkání, které se hrálo nahoru dolů. Domácí i hosté hrozili především ze standartních situací. První branku zápasu vstřelil hostující Kubánek, který přetlačil domácí obranu a přízemní střelou poslal hosty v šesté minutě do vedení. Poté zahrozil na jedné straně Filípek a Macháček a na druhé Káva a Bouz ale brankou ani jedna příležitost neskončila. Vyrovnání přišlo po tvrdém centru domácího mužstva, který si nešťastně srazil hostující hráč do vlastní brány. Na konci druhého poločasu pak utekl domácí obraně hostující hráč, jehož centr našel Obrance ten přiťukl míč Bouzovi, který poslal hosty do vedení. Ve druhém poločase domácí zabrali a do první příležitosti druhého poločasu se dostal Kašparec, jehož střelu hostující brankář Krejčí vytlačil na roh. Devět minut po poločase kopal standartní situaci Tomáš Filípek a jeho střela nádherně zaplula k tyči. Domácí díky tomu vyrovnali. O dvě minuty později pršel Zděnek obranou ale jeho střelu opět vytáhl výborný brankář Krejčí na břevno. V šedesáté třetí minutě centroval skvěle hrající Zděnek a jeho centr zapadl až do brány a domácí šli do vedení. Třináct minut před koncem dostal Zděnek přihrávku za obranu, následně obešel Krejčího a do odkryté brány vstřelil branku. Deset minut před koncem mohl hosty dostat na dostřel Káva, jeho individuální průnik, však brankář Hadač vychytal. Pět minut před koncem mohl ještě Zděnek vstřelit hattrick, jeho pokus však opět zneškodnil Krejčí. V utkání dobré kvality se tak nakonec radovali domácí z bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Zděnek, hráč Kamenice nad Lipou: Celkem kvalitní utkání. Hosté podali bojovný a dobrý výkon ale ve druhém poločase, již byla znát kvalita našeho týmu a díky tomu jsme utkání nakonec rozhodli.

TJ Tatran Červená Řečice
Václav Jílek, vedoucí mužstva, Červená Řečice: V prvním poločase jsme byli lepším týmem, měli jsme příležitosti. Ve druhém poločase, již převzala otěže zápasu Kamenice.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Hadač [-] - P. Klusáček [-] , A. Schober [-] , L. Novák [-] , J. Pfaur [-] (71. D. Slabý [-] ) - D. Schober [-] (46. M. David [-] ) , P. Macháček [-] (46. J. Strašík [-] ) , L. Kašparec [-] , J. Vávra [-] (46. V. Spěváček [-] ) - T. Filípek [-] , J. Růžička [-] (35. P. Zdeněk [-] )

TJ Tatran Červená Řečice
J. Krejčí [-] - F. Košťál [-] , L. Chvalkovský [-] , P. Dýnek [-] , J. Popovič [-] - F. Bouz [-] , O. Staněk [-] , M. Kubánek [-] , P. Papež [-] - D. Obranec [-] , Z. Káva [-]

Hráči zápasu: L. Hadač , P. Zdeněk - J. Krejčí .
Místo: Kamenice nad Lipou. Počet diváků: 92.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.